Offertförfrågan

Intervjufrågor med kund.

Hej Clas, hoppas allt är bra!

Ni har nyligen varit på golfresa på spanska solkusten under två veckor och jag tänkte höra om du vill svara på några frågor angående er golfresa?
– Hej! Absolut, det gör jag så gärna😊

Ni bodde i Fuengirola under er vistelse, vad tyckte ni om staden?
– Trevlig stad som erbjuder det mesta, både vad det gäller restauranger/barer och olika aktiviteter.
Att njuta av havet och strandpromenaden mellan varven i den härliga värmen är lyxigt.

Restauranger och/eller barer som ni kan rekommendera?
– Vi hittade en trevlig restaurang på gångavstånd från vårt boende som vi gjorde återkommande besök på. Restaurangen heter De Kroon Grand Café, varierande och bra meny med trevlig personal.

Frågor om kundens upplevelse av golfbanorna.

 

Under er golfresa så spelade ni en hel del golf och jag vet att ni bland annat spelade följande golfbanor:

* Santana Golf
* Mijas Golf – Lagos
* Mijas Golf – Olivos
* Torrequebrada Golf

Vad tycket ni om de olika golfbanorna?
– Santana är en mycket trevlig och välvårdad golfbana med många roliga utmaningar. Banan var i kanonskick under våra besök och golfbanan inbjuder till härlig golf. Banan är lättgången och det behövs ingen bil för att ta sig runt banan. Trevlig personal och restaurang att ta igen sig på efter avslutad golfrunda. Under vår golfresa besökte vi Mijas vid två tillfällen och spelade deras båda banor,  Lagos och  Olivos. Vi förespråkar Olivos som är den kortare av de två banorna och mer varierande och mysig. Här finns både trevliga trädkorridorer och bunkrar samt lite vatten som kan ställa till det. Lagos som är den längre banan är relativt lång med mer enformiga hål och mindre variation. Resans överraskning stavas Torrequebrada, vilken bana och kondition – magiskt! Svår bana absolut men med roliga och utmanande hål till en kondition som är riktigt, riktigt bra. Banan var så stimulerande att spela.

Låter härligt, vilken bana tyckte ni var den bästa under ert besök?
– Santana Golf.

Var det någon bana som golfbil kändes behövlig på?
– På Torrquebrada skulle det inte skada med golfbil, då den är något kuperad.

Kundens rekommendationer.

Vilken var den bästa anläggningen gällande mat och service?
– Under våra besök på Santana Golf uppskattade vi dels den mycket trevliga golfbanan men också den goda maten som serverades i klubbhuset med utsikt över banan. Som gäst på Santana Golf var det en välkomnande och serviceinriktad atmosfär samt mindre snobbigt än vad det kan vara på andra golfbanor i området.

Vad var det bästa under golfresan?
– 39poäng😊

Skulle ni rekommendera destinationen & golfen till era vänner?
– Ja, absolut skulle vi göra det. Vi gillar staden som är både mysig och med bra utbud vad det gäller restauranger och  shopping samt närheten till havet. Att man når Fuengirola efter endast en bilfärd om cirka 25min från Malagas flygplats tycker vi är toppen. Boendet på Hotell Pyr nådde inte våra förväntningar och det fanns mer att önska med boendet så inför kommande resa (vi tänker eventuellt återvända till Fuengirola) Blir det  antagligen med boende på La Cala Resort och dess tre golfbanor precis utanför dörren.

Tack för pratstunden Clas och jag önskar dig en fortsatt trevlig dag!