Offertförfrågan

Månadens intervju februari 2018

Hej Lennart
Vad roligt att få en pratstund med dig, allt bra hoppas jag! Ni är nyligen hemkomna efter en härlig golfsemester på Teneriffa och La Gomera, jag tänkte höra om jag får ställa några frågor?
– Hej absolut, det får du så gärna! Vi var ett glatt gäng på 4 par som tillbringade ungefär två veckor på Teneriffa och dess lilla grannö La Gomera och vi är mycket nöjda med vår golfresa.

Vill du berätta i korta drag hur ni valde att lägga upp er resa, då ni bodde på olika ställen under er golfresa?
– Ja, det gör jag gärna. Vi bestämde oss för att börja med att inkvartera oss på Hotell Vincci, då vi landade någorlunda sent på ankomstdagen. Efter en god natts sömn blev vi upplockade på hotellet av vår transfer som tog oss till färjeläget på Los Cristianos, här väntade färjan som tog oss vidare  till La Gomera. Här bodde vi fantastiskt fint under några dagar och sysselsatte oss med både golfspel och utflykter på denna charmiga och tropiska ö. Efter en vecka tog vi oss tillbaka till Teneriffa och med boende återigen på Hotell Vincci. Tyvärr var det något blåsigt på Teneriffa så det blev inget mer golfspel för oss men som tur var blåste det bara på öns sydostsida. Vi åkte varje dag till västsidan, där det var lugnt och varmt med bra havsbad. Här tillbringade vi mestadels av vår tid i solen och olika utflykter, då vi hade hyrt bil under veckan.

Under er vistelse på La Gomera bodde ni på Jardin Tecina, hur upplevde ni hotellet?
– Hotellet är väldigt vackert placerat och ligger precis vid havet med bara klipporna mellan vår uteplats och vågorna. Hotellet var helt klart över vår förväntan och personalen var riktigt trevliga gav oss grym service under hela veckan. Vi bodde på Hotellet med halvpension och maten var väldigt bra, buffémat har annars en tendens att smaka lite likadant efter några dagar men här var maten som sagt var riktigt bra. Andra kvällen tog vid hissen ned till hotellets Beach Club och åt en 6-rätters meny med tillägg på endast 9€.

Hur tyckte ni golfbanan, Tecina Golf var?
– En superfin och trevlig golfbana med spektakulära vyer som innehåller både bananer och vackra blommor blandat med både trevliga och en del luriga utmaningar. Då banan ligger på skrå och böljar sig fram längs sluttningen startar man högst upp (man blir uppskjutsad till förste tee ifrån klubbhuset) och spelar sig nedåt (ibland även uppåt) så är banan fortfarande en utmaning och golfbil någon av dagarna kan vara att föredra. Känslan av att spela banan är som att befinna sig i en botanisk trädgård.

Jag vet att ni hade en ledig dag på La Gomera, vad hittade ni på då?
– Det stämmer, under vår lediga dag hyrde vi en hyrbil för att utforska ön. Ön är ganska kuperad och högst upp på ön ligger en nationalpark med fantastik natur med makalös utsikt. Här är det väldigt grönt med palmer, blommor och tjusiga dalgångar. Litet roligt vetande är att i skolan på La Gomera är det obligatoriskt att lära sig en viss ”visselteknik” eller språk och detta är för att kunna kommunicera mellan dalgångarna.

Skulle ni rekommendera destinationen och golfen till era vänner?
– Absolut skulle vi det! Vi planerade att åka hit för många år sedan men det blev aldrig av, det ångrar vi idag. Missa inte detta spektakulära ställe!

Tack för pratstunden Lennart och Lycka till med golfen nu när säsongen sparkar igång här hemma!