Offertförfrågan

Månadens intervju maj 2018

Hej Stefan
Hoppas allt är bra med dig och välkomna hem! Ni har ju varit iväg på golfresa i Portugal och Praia D´El Rey Marriott Golf & Beach Resort, jag tänkte höra om jag får ställa några frågor om hur ni haft det – hoppas det går Bra?
– Hej, ja absolut det går jättebra.

Vi diskuterade fram & tillbaka med vilket som var det bästa för er, transfer eller hyrbil – där valet slutligen föll på hyrbil. Gick det bra för er att plocka ut hyrbilen och hade ni mer användning av den än mellan flygplats och anläggningen?
– Att Plocka ut hyrbilen var inget problem. Man skall bara komma ihåg att anmäla in alla chaufförer från början då det inte gick att lägga till någon på plats. Vi hade dock otroligt med nytta av hyrbil då vi åkte runt en hel del.

Ok, vad bra. Praia ligger ca 1 timma ifrån Lissabon, besökte ni huvudstaden under någon av dagarna?
– Vi skippade Lissabon. Storstäder är kul men ganska lika varandra så vi gjorde utflykter till Peniche och till Òbidos istället. Båda dessa samhällen är väl värda ett besök – Òbidos är en fin gammal stad med lite känsla av Gamla stan i Stockholm. Peniche är en lite större stad vid kusten där man hittar massor av restauranger med bra mat. Ett paradis för vågsurfare.

Ni valde boende i dem nybyggda lägenheterna – The Beachfront, hur var de tycker du?
– Vi bodde i en stor lägenhet på stranden med plats för fyra personer. Med stora fina sovrum och en stor balkong + uteplats gjorde att vi inte saknade någonting. Att varje morgon vakna och se ut över Atlanten var en helt underbar start på dagen. Att det dessutom fanns ett fullutrustat kök gjorde inte saken sämre. Man kan nog säga att det inte går att bo mycket bättre än så här😊

De tre golfbanorna Praia D´El Rey, West Cliffs och Royal Òbidos ligger alla tre alldeles intill varandra och ert boende och jag vet att ni spelade samtliga banor. Vilken bana var bäst och roligast att spela samt höll bäst kondition tycker du?
– Vi spelade 9 rundor under våra 8 dagar på Praia D’El Rey. Alla tre banor håller mycket hög klass. Praia D’El Rey och West Cliffs är två utmanande banor med en del hål nere vid atlantkusten vilka var riktigt tuffa i vinden. West Cliffs är en mycket spektakulär bana, här har man utnyttjat landskapet till fullo och det är mycket bra kondition på hela banan. Blåser det är mycket är detta en riktigt svårscoread bana. Skicket på banan är i absolut toppskick! Jag vet att jag kommer återvända för att ta mig an utmaningen vid fler tillfällen framöver. Klubbhuset på West Cliffs är ett av de finaste jag har varit i och här sitter man gärna kvar efter rundan och bara njuter. Maten är bra o det är inte dyrt att äta här. Den tredje banan Royal Òbidos är enligt mig den roligaste av de tre. Skicket på banan är i absolut toppklass. Hålen skiljer sig en hel del från varandra och det blir aldrig tråkigt att spela banan. Utsikten från hål 2 är något man minns för alltid.

Hur fungerade shuttlen mellan anläggningen och dem olika banorna och vad tog det tidsmässigt däremellan tror du?
– Det bästa är att det tar 8 minuter med bil mellan banorna. Det var inga problem att ta sig mellan banorna med Shuttleservicen. Visst fick vi någon gång vänta en kvart men annars funkade det klockrent.

Med boende i lägenhet hade in inkluderad frukost som ni åt i klubbhuset och jag antar att ni även åt någon lunch på klubbarna, hur var maten tycker du?
– Maten i klubbhusen var bra och varierande och levde absolut upp till våra förväntningar. Vi valde dock bort att äta buffén på Marriott även om den såg riktigt trevlig ut.

Jag vet att du nämnde någon restaurang i grannbyn, kan du berätta mer?
– Stämmer, på kvällarna tog vi oss till den lilla byn Serra D´El Rei som ligger ca 6km ifrån från Praia D´el Rey. Här fanns ett par riktigt trevliga restauranger som vi valde att besöka under våra kvällar för middag. Tribecca är en restaurang med mycket bra mat och väldigt trevlig personal, lite dyrare men väl värd ett besök. Restaurante Pizzaria Cozinha D’el Rei är en hybridrestaurang, här kan man äta allt från Pizza till fisk samt har de kött och pasta på menyn. Bra priser och väldigt trevlig personal gjorde att detta blev vårt favorithak under golfresan.

Tack för din tid och trevligt samtal, vi hörs.