Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Roland Löfgren
Trivsamt hotell med god service o mat. Mycket fin frukost o maten på kvällarna mycket bra för att vara buffemat. Två helt ok banor vid hotellet. En dag på golf Maioris en kort taxiresa dit. En mycket vacker o naturskön upplevelse och en bra bana.
Torgny Wikström
Bra anläggning med 2 banor inom promenadavstånd. Banorna var kanske inte i bästa skick. Inte så kuperade så de var lätta att gå. Bra hotell med stor frukostbuffé och middagsbuffé med tema. Trevlig och hjälpsam personal.
Gunnar Söderberg
Utmärkt anläggning med två bra golfbanor och bra boende på hotellet.Maten på hotellet var mycket bra med trevlig personal.Tyvärr så höll golfrestaungen inte samma standard.Otrevlig personal och långa väntetider både för öl,mat och betalning.Efter två dagar gick vi till hotellets restaung istället.
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hacienda Son Antem, Autograph Collection
551

Hacienda Son Antem, Autograph Collection

Hacienda Son Antem ligger en halvtimma utanför härliga Palma på Mallorca. Här finner du ett mycket trevligt hotell som numera tillhör kedjan Marriott, Autograph Collection. Hotellet har 151 rum och fina faciliteter såsom ett väl tilltaget Spa och en härlig utomhuspool. Närheten till Palma bör utnyttjas då det är en av Europas trevligaste städer, enligt oss i alla fall. Du har gångavstånd till första tee på de två banorna Son Antem East och West.

Med två banor på anläggningen finns det kanske inte anledning att besöka någon annan bana men skulle det önskas finns flera bra i närheten och som bekant är Mallorca en liten ö och det är inte mer än en dryg timma till någon av banorna på ön. Vi kan varmt rekommendera grannbanan Son Gual och vill du göra en längre utflykt är Alcanada i Alcudia en pärla!

Våra gästers upplevelser om anläggningen

Före detta Hacienda Son Antem (Son Antem Golf Resort) är en populär anläggning och något av vår egna favorit, vi har många gäster här – årligen. I våra nyhetsmail har vi en stående punkt som vi kallar för Månadens Intervju. Där ringer vi upp och intervjuar våra gäster som varit på anläggningen och frågar om deras upplevelser. Läs våra gästers egna upplevelser av anläggningen när vi ringde upp dem för en intervju!

Christoffer på kontoret var och besökte Mallorca i höstas, läs om hans rekresa här.

Avstånd
Palma centrum 28km | Havet 17km

Golfbanor i närheten

Son Antem Golf

Son Antem Golf På Son Antem ligger två parkbanor precis intill Hacienda Son… Läs mer

Golf Son Gual Mallorca

Golf Son Gual Mallorca Golf Son Gual Mallorca är en av de absolut… Läs mer

Alcanada Golf

Alcanada Golf Alcanada Golf har en liten historia från när Trent Jones Jnr… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video