Offertförfrågan

Kundintervju Be Live Collection Son Antem

Be Live Collection Son Anthem är en trivsam anläggning enligt oss på AKI Golftravel och i månadens intervju ringde vi upp Roland som besökte anläggningen i höstas, vad tycker Roland om Son Antem?

Hej Roland, hur ofta reser du på golfresor?

Jag ihop med kompisen Bosse har varit iväg på fyra golfresor och senast gick resan som sagt var till Mallorca och Son Antem.

Vart har ni varit tidigare?

Vi har besökt trevliga anläggningar i och runt omkring medelhavet, Portugal, Nice, Malaga och Mallorca har vi avverkat så här långt.

Hur upplevde ni hotellet Be Live Son Antem?

Son Antem är ett riktigt trevligt hotell som erbjuder bra service och fina faciliteter med spa och utomhuspool mm. Hela anläggningen andas en ren och fräsch atmosfär, det är lätt att hitta på anläggningen mellan hotell och golfbanor samt träningsanläggningen.

Hur skulle du beskriva banorna?

Under vår resa spelade vi totalt 8 rundor under 6 dagar på banorna East Course (som haft vissa problem med konditionen det senaste året) men West Course och Maioris Golf är trevliga banor som erbjuder naturskön golf med roliga utmaningar i välskött kondition. Besöket till grannklubben Maioris som ligger ca 15min bort med taxi var verkligen pricken över i – fantastisk bana som är mycket vacker och som vi gärna besöker igen!

Vad gjorde starkast intryck under ert besök?

Maten på hotellet var fantastisk, vi njöt av jättefin frukost och suverän buffémat under kvällarna. Maten var varierande och mycket smakfull – det märkets att maten var tillagad med stor passion och kärlek.

Vart skulle du vilja resa nästa gång?
Vi har pratat om att göra en höstresa men vi vet inte riktigt vart ännu, men vi gillar medelhavsregionen och kommer troligtvis att välja en trevlig anläggning runt det området.

Tack för pratstunden Roland och välkomna tillbaka!

Roland Löfgren
34,8 i hcp
Medlem på Piteå GK