Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Niclas Jacobsson
Tack Golfturen med Stefan i spetsen för ett fantastiskt engagemang med vår resa till Portugal i början av oktober2022. Vi bodde på Praia Del Rey Marrriot Golf & Beach Resort vilket vi kan rekommendera starkt, superfint hotell med riktigt bra mat. Vi var 16 grabbar och spelade 4 rundor golf fördelat på Praia, Royal Obidos samt West Cliff. Riktigt trevliga banor. Vi har rest många gånger med Aki/Golfturen och jag kan starkt rekommendera grabbarna där för er nästa resa. //Hälsningar Niclas
Göran Dandelo
Hotell - perfekt rum, god frukost och en fantastisk Valentines dinner. Banorna - vi älskar Praia del Rey men tyckte att West Cliffs var lite väl ”spännande” så här tidigt på säsongen. Transfer - fungerade perfekt
Hans Henriksson
Fyra härliga dagar på Praia del Rey med spel på den nya banan West Cliffs och på den äldre Praia del Rey. Utmanande golf med links och vindar från Atlanten fina banor trots att det varit regn och kallt för årstiden, greener i toppkondition. West Cliff är redan bra men kommer att bli ännu bätttre när de pågående hus byggen runt första hålen är klara, sista 9 är fantastiska. Hyr gärna golfbil på West Cliffs det är långt mellan hålen och mycket upp och ner, annars bär bagen skjuta vagnen är ingen höjdare. Kan vara långt att nå fairway så med lite högre hcp pröva tee 51. Praia del Rey är en trevlig upplevelse med en blandning av links och lite park/skog. Personalen på båda banorna är trevlig och serviceorienterad lätt att ordna tider för ytterligare spel på eftermiddagen. Går man ut 8-9 är man redo för minst 9 runt 3 tiden. Jättebra boende i lägenhet inom Praia del Rey området, 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök samt stor terass. Bor man i lägenhet är det frukost i klubbhuset öppnar prick 7.30 så boka inte start för tidigt 8.15-8.30 är bra om man vill äta i lugn och ro. Praia del Rey området är stort så hyrbil är att rekommendera då det inte är gång avstånd till allt och gör det lätt att nå övriga banor i området. Åk gärna till Peniche för grillad fisk i hamnen ca 20 minuter med bil eller Obidos för middag i gamla stan flera restauranger att välja på dessutom historiskt intressant. Bra organiserad resa och att det är lätt att skräddarsy en resa efter egna önskemål med AKI Golftravel.
LARS THORÉNHej och Tack för en jättefin golfsemester i Praia d´el Rey i oktober. Jättefint boende, jättefina banor, fantastiskt väder (sol och 30 grader hela veckan), surf-VM i Peniche och fantastiska stränder och utflyktsmål. Åker gärna tillbaka till detta område. Fick även göra min första HIO på min 60-årspresentresa tillsammans med mina grabbar. Kul! Passade väldigt bra! Mvh Lars Thorén
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort
551

Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort

Praia d’el Rey är en fantastisk resort. Den ligger en dryg timma norr om Lissabon. Hotellet har ett magnifikt läge precis vid Atlanten. Precis intill ligger de två banorna, Praia d’el Rey och West Cliffs som båda håller mycket hög klass. Banorna är ganska olika, den äldre av dem, Praia d’el Rey är en mix av links och parkgolf med härliga vyer över Atlanten. Inte speciellt lång men ändå en rejäl utmaning, speciellt om det blåser lite. Det senaste tillskotten West Cliffs är en tuff bana där det verkligen gäller att hålla tungan rätt i munnen. Mängder av bunkrar och sanddyner gör den tekniskt svår och med vind till det så har du en rejäl utmaning.

Hotell eller lägenhet på Praia d’el Rey

Det fina Marriott hotellet är inte det enda boende på denna resort.  Här finns också lägenheter, radhus och villor för 2-8 personer, med eller utan privat pool. Dessa passar perfekt för sällskap som vill ha möjlighet att tända grillen på uteterrassen. Eller om man vill ha möjlighet bo fler tillsammans och på så vis få ett bra pris. Spel på hemmabanan är givet men Royal Obidos och Bom Sucesso ligger nära och båda två är spännande golfupplevelser.

Hotell Praia d’el Rey Marriott Golf & Beach Resort har drygt 177 rum i olika kategorier och fina faciliteter såsom inomhuspool, fitness center, fritt WiFi, fri parkering. Portugals herrlandslag i fotboll har sedan några år detta hotell som bas för samlingar och träningsläger inom landet och de ställer såklart höga krav på service, mat och faciliteter. Detta har även våra golfkunder bekräftat!

I närheten av hotellet

Området är spännande och vi kan varmt rekommendera en utflykt till Obidos som är en vacker liten by bara 15 minuter bort med bil. Man kan också bege sig till någon av kustbyarna för trevliga middagar ute eller bara njuta av de spektakulära stränderna denna kust har att erbjuda.

Våra gästers upplevelser om anläggningen

Praia D´El Rey är en populär anläggning och något av vår egna favorit, vi har många gäster här – årligen. I våra nyhetsmail har vi en stående punkt som vi kallar för Månadens Intervju. Där ringer vi upp och intervjuar våra gäster som varit på anläggningen och frågar om deras upplevelser. Läs våra gästers egna upplevelser av anläggningen när vi ringde upp dem för en intervju!

Avstånd
Obidos 20km | Royal Obidos Golf 6km | Bom Sucesso Golf 7km

Golfbanor i närheten

Praia del Rey Golf Club

Praia del Rey Golf Club En fantastisk bana vid atlantkusten är Praia del… Läs mer

West Cliffs

West Cliffs För knappt ett år sedan öppnades den nya banan på Praia… Läs mer

Royal Òbidos Golf Club

Royal Òbidos Golf Club Severiano Ballesteros, denna legend har varit delaktig i designen… Läs mer

Dolce CampoReal Golf Club

Dolce CampoReal Golf Club Donald Steel har gjort många bra banor, utöver Dolce… Läs mer

Bom Sucesso Golf

Bom Sucesso Golf Banan Bom Sucesso Golf ligger i Óbidos, en dryg timma… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video