Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Almeria

Almeria har Europas enda öken och är den bergigaste provinsen i Spanien. Ett vilda västern-landskap med milda vintrar och särpräglade golfbanor. Kombinera boende på Valle del Este med spel på Mundo Aguilon, Desert Springs eller varför inte en dagsutflykt till La Manga resort med sina tre banor?

Hotell

Valle del Este Resort

Från: 6 750kr65 km från AlmeriaValle del Este Resort Valle del Este Hotel Resort ligger söder om Alicante…
Läs mer

Populära golfbanor

Desert Springs Golf Club

Desert Springs Golf Club Desert Springs Golf Club. Namnet avslöjar att det är…
Läs mer

Aguilon Golf

Aguilon Golf Aguilon Golf är beläget cirka 30 minuters bilresa från Valle del…
Läs mer

Valle del Este Golf Club

Valle del Este Golf Club Valle del Este Golf Club har en utmanande…
Läs mer

Mer om Almeria

FINNS DET SOL FINNS DET GOLFBANOR

Ja, så enkelt är det och golfare har såklart funnit Almeria i detta hörn av Spanien. Valle del Este Golf Resort ligger i detta vilda västern-landskap och med en bana som hämtad från Arizona väntar en rejäl utmaning. Boende på Valle del Este går att kombinera med spel på Mundo Aguilon och Desert Springs.

BRA FLYGMÖJLIGHETER

Bäst är oftast att välja flyg till Alicante då det går mycket direktflyg just hit. Flera flygbolag som Norwegian och SAS har direktlinjer från Landvetter, Arlanda och Köpenhamn. Därtill har Ryanair under perioder rutter som kan passa. Du kan givetvis också flyga till provinsens huvudstad Almeria men oftast får du du flyga via någon storstad, exempelvis Madrid.

SE DIG OM MED HYRBIL

Med hyrbil kan du se dig om i området och även testa andra banor. La Manga Resort erbjuder 3 banor och ligger inom räckhåll för en dagsutflykt. Du kan också göra andra utflykter, till exempel besöka någon cowboystad som använts vid filminspelningar eller de kända Cuevas de Sorbas som är fascinerande grottor söder om Valle del Este. Med åtta mil till Almeria har du också möjlighet att besöka en spansk storstad för tapas eller varför inte fotboll?

GOLFRESOR TILL ALMERIA

Denna del av Spanien är känt för sitt fina, milda vinterklimat. Många anser att golf ska spelas i vackert väder och här är chansen att din golfresa blir solig väldigt stor. Almeria är en av Andalusiens åtta provinser och unik på flera sätt. Almeria har Europas enda öken och är samtidigt den bergigaste provinsen i Spanien. Det råder inga tvivel om att klimatet är det bästa på spanska fastlandet när man ser alla växthus i Almeria, detta är också den viktigaste ekonomiska aktiviteten i området.