Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Suzanne
Hej, Vi var väldigt nöjda med hotellet. Sköna å avkopplande dagar. Vinet var väldigt bra. Maten blir nog bättre nästa gång för vi känner att vi planerar en resa hit igen. Tack för hjälpen.
Ulf Wallin
Vi var alla riktigt nöjda med hotellet och banan, buffén var så där. Men alla var nöjda och glada,Vi återkommer gärna Mvh Ulf Wallin
StefanAndra besöket på Valle. Hotellet är riktigt bra, personalen trevlig. Det som var lite sämre med hotellet denna vistelse var maten, ett mindre utbud på buffén & allt smakade mindre än förra gången. Banan är i det stora hela i bra skick, nån green & nån fairway lite sämre, det med fairways fick vi förklarat att det var pga vildsvin som bökat & att lagningarna ej hunnit växa till sig. Rolig bana, där järnspelet är bra mycket viktigare än driverspelet.
Stefan Gustafsson
Rolig bana och fräscht hotell med riktigt bra mat och service. Prisvärt alternativ med dagsgreenfee och närheten till trevlig utflyktsgolf på Desert Springs.
Aron Bergsson
Vi hade en jättebra resa, allt flöt på väldigt smidigt. Vi fick bra service med allt där nere så det finns inget att klaga på.
Håkan Sandberg
En kul och svår bana. Tänk inte driver det första ni gör på par 4- och 5:orna för då får ni köpa mer bollar i shopen samma dag! Riktigt bra service och enormt bra bufféer både vad gäller frukost och middag
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Valle del Este Resort
451

Valle del Este Resort

Valle del Este Hotel Resort ligger söder om Alicante i provinsen Almeria. Hotellet har renoverats de senaste åren och håller mycket bra standard och ett prisvärd resort. Här ryms 142 rum som vätter mot olika delar av golfbanan som har 18 hål. Området som rymmer hotell och bana har även många privata lägenheter och villor runt om. Det gör att det känns som du anländer till en liten by. Precis intill hotellet finns också ett litet köpcenter med livsmedelsaffär och ett par restauranger. Karens Sportsbar och Hoyo 19 kan rekommenderas om man vill äta utanför hotellet men inte vill bege sig till byar som Vera eller Garrucha.

Valle del Este Hotel renoverade under 2019 sitt Spa som nu håller hög klass och ligger intill gymmet. Den rymliga terrassen som vänder sig mot 18:e green är en perfekt plats för ”aftergolf ” i solnedgången och bredvid ligger utomhuspoolen.  Ett stenkast därifrån ligger puttinggreen, drivingrange, proshop och första tee, ja här är allt nära. Lite väl långt kanske till de 4 padelbanorna, cirka 300 meter!

Möt Vilda Västern

Ett fantastiskt landskap möter dig när du reser söderut från Alicante och lämnar Costa Blanca bakom dig. Ett vilda västern-landskap, kargt och torrt  med dramatiska bergsformationer. Inte konstigt att det spelats in över 300 västernfilmer i området. Clintans ”Den gode, den Onde, den fule” spelades in i området och vill du gå i hans fotspår finns filmbyar att besöka. Oasys MiniHollywood ligger bara 65km från Valle del Este utifall du är nyfiken. Du kommer också se hundratals växthus som förser oss nordbor med frukt och grönsaker året om, för här skiner solen nästan alltid.

Golfutflykter

Är du nyfiken på andra banor finns några i området som är värda att spela. Desert Springs är den mest kända av dem, en väldigt tuff bana. Aguilon Golf är en lite enklare bana liksom Llorca Golf. Banorna ligger inte lika tätt här nere som på exempelvis Costa del Sol men väl inom 20-50 minuter från Valle del Este.

Marau Beach Club

Behöver du en dag ifrån golfen för att vila upp ömmande golfmuskler är en dag till trevliga Marau Beach Club att föredra. Detta är en unik fritidsanläggning med över 7000m2. Anläggningen ligger beläget i Puerto Rey, Vera Playa och nås efter en kortare transfer. Här finns en underbar blandning av strand, sol, hav och pooler för avkoppling och ett brett utbud av mat och dryck. Marau håller öppet från tidig morgon till soluppgången, nästintill 24 timmar om dygnet.

Avstånd
Alicante flygplats 220km | Desert Springs GC 12km | Aguilon GC 40km | Marau Beach 15km

Golfbanor i närheten

Valle del Este Golf Club

Valle del Este Golf Club Valle del Este Golf Club har en utmanande… Läs mer

Desert Springs Golf Club

Desert Springs Golf Club Desert Springs Golf Club. Namnet avslöjar att det är… Läs mer

Aguilon Golf

Aguilon Golf Aguilon Golf är beläget cirka 30 minuters bilresa från Valle del… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video