Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Turkiet

Det givna området i Turkiet för oss golfare är Belek i provinsen Antalya på sydkusten. Här hittar du 15 golfbanor av hög klass och en rad lyxiga hotell längs sandstranden. I Turkiet är det vanligt med all inclusive och på de flesta hotellen slipper du oroa dig för att gå hungrig eller törstig.

Belek

Turkiet

Det givna området i Turkiet för oss golfare är Belek i provinsen Antalya…

Läs mer

GOLFTUREN TIPSAR

GOLFRESAN GÅR GIVETVIS TILL BELEK

Det givna området för golfare är Belek som ligger på Turkiets sydkust i provinsen Antalya. Här ligger de lyxiga hotellen på rad längs den fina sandstranden och det ploppar ständigt upp nya, det ena lyxigare än det andra. Ett par klassiker är Gloria Golf och Sueno Golf Hotell där mängder av svenskar bott genom åren. Här ligger 15 mycket populära golfbanor som håller hög klass och erbjuder god variation. Belek som by är inte speciellt stor men här finns det nödvändigaste att köpa, några restauranger, bank och liknande.

TURKARNA ÄR EXPERTER PÅ ALL INCLUSIVE

Belek är känt för sina lyxiga hotell och fina banor men en del som turkarna också varit och är extremt duktiga på är ”all inclusive” som erbjuds på de flesta hotell. Allt ingår i form av mat och dryck dygnet runt på de flesta hotell, med undantag för vissa hotellrestauranger som tar en avgift för bokning eller speciella drycker där man får göra tillägg. Oavsett är det mycket bekvämt och maten håller även den hög nivå och vi kan garantera att du inte kommer hem hungrig. Vi erbjuder förbokade starttider så att du vet vad du har när du reser och vi har även kontaktpersoner på plats ifall det är något du undrar eller vill ha hjälp med. En golfresa till Gloria Resorts, Sueno, Regnum Carya eller Cornelia Diamond blir oftast en resa att minnas med ett leende på läpparna.

GOLFRESOR TILL TURKIET

Golfresor till Turkiets sydkust har de sista åren varit svenskarnas favorit. Turkiet är ett stort land, till ytan ungefär som Sverige och Norge tillsammans men med hela 75 miljoner invånare. Landet ligger i både Asien och Europa men Turkiet räknar sig till Europa, dock utan att vara medlemmar i EU. Ankara är huvudstad medan Istanbul är den klart största staden med över 14 miljoner invånare. Turkiet har valutan Turkisk Lira (TRY) där 1 lira är ungefär 3–4 kronor, men det går även bra att ha med sig och handla med Euro.