Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Sydafrika

Sydafrika har sommar när vi här hemma har vinter och det är bara början. Här finns det rikligt med fantastiska golfbanor, men också oslagbara naturupplevelser och suverän mat och dryck till väldigt bra priser. Vad vill du göra mellan rundorna – se the big five, besöka vingårdar eller bara slappna av vid poolen?

George

Sydafrika

När du reser till George kan du åka på safari, vandra, bada –…

Läs mer

Kapstaden

Sydafrika

Med Kapstaden som utgångspunkt har du en oförglömlig golfresa framför dig. Vi hjälper…

Läs mer

GOLFTUREN TIPSAR

SYDAFRIKA ÄR MER ÄN BARA EN GOLFRESA

Sydafrika och området i och runt Kapstaden erbjuder mängder av intressanta utflyktsmål som Godahoppsudden, Taffellberget och Robben Island med flera. I Kapstaden finner vi också det exklusiva V & A Waterfront som i grunden är Sydafrikas äldsta hamn men på senare år utvecklats till en mix av allt. Här finner du fina restauranger, shopping och hotell av toppklass.

EN GOLFRESA MED ”THE BIG FIVE”

Många bara måste och vissa är helt ointresserade, men möjligheten finns helt klart att få se och uppleva ”The big five” som innebär att du kan se några av världens mäktigaste djur. Elefant, vattenbuffel, lejon, leopard och noshörning ingår i denna grupp av av spännande däggdjur. Gruppen innehåller inte de största däggdjuren i Afrika utan är ett gammalt samlingsnamn som kommer från att dessa fem var de svåraste jaktbytena att fälla till fots.

KOMBINERA DIN GOLFRESA SOM DU VILL

Våra Sydafrikaresenärer brukar vara väldigt nöjda, framförallt med att vi hjälper dem att skapa ett paket efter just deras önskemål. Kontakta oss och förklara vad du vill ha ut av din golfresa till Sydafrika. Om det är golfspel i kombination med naturupplevelser, besök på vingårdar eller bara spendera tid vid poolen är helt upp till dig. Vi kan lova dig ett minne för livet.

GOLFRESOR TILL SYDAFRIKA

Detta spännande land som har sommar när vi har vinter har verkligen mycket att erbjuda. Vårt fokus ligger på området Western Cape som sträcker sig från Kapstaden i sydväst till George som ligger österut längs välkända Garden Route. Sydafrika är delat i nio provinser och Western Cape är den fjärde största med cirka 6 miljoner invånare och en yta som motsvarar drygt en fjärdedel av Sverige.