Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Spanien

I Spanien har du mycket att välja på. Natur, värme och golf skiljer sig åt över hela landet, från mästerskapsanläggningen Camiral Golf & Wellness i nordost till Montecastillo i sydväst. Även Balearerna och Kanarieöarna hör till detta land och med en sådan variation kan alla hitta sin perfekta golfresa här, året om. Golfresor till Spanien är vår specialitet!

Gran Canaria

Spanien

På Gran Canaria får du en smak av sommaren även när det är…

Läs mer

Mallorca

Spanien

På Mallorca kan du känna på stadens puls i Palma eller njuta av…

Läs mer

Almeria

Spanien

Almeria har Europas enda öken och är den bergigaste provinsen i Spanien. Ett…

Läs mer

Murcia

Spanien

Regionen Murcia ligger söder om Alicante och har perfekt golfväder från oktober till…

Läs mer

Tarragona

Spanien

Söder om Barcelona ligger den natursköna provinsen Tarragona med kuststäderna Salou och Cambrils.…

Läs mer

Huelva

Spanien

Huelva ligger vid Costa de la Luz där du får mycket golf för…

Läs mer

Cádiz

Spanien

Cádiz ligger vid Costa de la Luz som vätter mot Atlanten och sträcker…

Läs mer

Alicante

Spanien

De vita sandstränderna har gett området runt Alicante sitt namn: Costa Blanca. Med…

Läs mer

Barcelona

Spanien

I Barcelona omgärdas de historiska sevärdheterna av ungdomlig atmosfär, stadspuls och fotboll. Här…

Läs mer

Malaga

Spanien

Vid Costa del Sol hittar du exklusiva Marbella och livfulla Malaga. Längs med…

Läs mer

Teneriffa

Spanien

Teneriffa är den största av Kanarieöarna och rymmer en mängd olika paradismiljöer. Variationen…

Läs mer
Hittade inga destinationer

GOLFTUREN TIPSAR

STOR VARIATION AV GOLFRESOR TILL SPANIEN

Precis som naturen varierar och ser olika ut kan också din golfresa se olika ut beroende på var i landet du befinner dig. I de norra delarna av fastlandet lämpar det sig bättre att resa under april till oktober då det kan vara väl kyligt på vintern. Åker du till de södra delarna upplever du ett annat klimat med milda vintrar, fler stränder och golfbanor som är gröna året om. Sedan har vi de klassiska golföarna Mallorca, Teneriffa och Gran Canaria som har sina egna karaktärer. Mallorca har många fina banor och en av Spaniens vackraste städer – Palma. På Kanarieöarna är vädret nästan alltid bra under våra kalla vintermånader vilket gör öarna till populära golfresmål.

HUR VÄLJER JAG MIN GOLFRESA?

Med ett såpass varierat land finns det mycket att fundera på innan man hittar det perfekta resmålet. Vad kan passa dig, vad du vill uppleva under din golfsemester, vilket väder vill du ha, vilken typ av banor tycker du om, vill du bo på hotell eller i lägenhet? Frågorna är många och det är förstås här vi kommer in i bilden. Utifrån de olika golfresmålen vi har hjälper vi dig att hitta det som passar bäst utifrån dina önskemål. Kanske blir det området i nordost kring Girona som passar bäst, med mästersanläggningen Camiral Golf & Wellness som höjdpunkt. Eller så blir det en golfresa till Costa de la Luz i sydväst med de spännande städerna Sevilla och Cadiz som kittlar mest. Sedan kan man inte helt stryka en nykomling som Infinitum Golf eller en klassiker som La Manga. Hör av dig med dina önskemål så försöker vi tillsammans hitta rätt.

GOLFRESOR TILL SPANIEN

Detta har sedan länge varit ett av de mest populära länderna för golfresor och inte undra på det. Landet har mycket att erbjuda för en lyckad golfresa. Ser man till hela landet är variationen stor från norr till söder och hit hör också ögrupperna Balearerna och Kanarieöarna. Spanien är ett av Europas bergigaste länder med Pyrenéerna som gränsar till Frankrike men även i den södra delen där vi finner höga berg i kedjan Sierra Nevada inte långt från Malaga och Costa del Sol. Detta varierande land gör att alla kan finna sin perfekta golfresa, året om.