Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Skottland

Golfresor till Skottland, känt som golfens hemland, är magiskt. Kulturen, alla banor och inbitna golfspelare visar på en tradition svår att finna på någon annan plats. Här finns oändligt med banor av alla olika karaktärer och kombinationerna är många.

Givetvis är golfresor till golfens mecka populärt och vi hjälper dig att forma vistelsen utifrån dina önskemål. Vi skräddarsyr golfresor till västkusten, östkusten samt högländerna.

Glasgow

Skottland

Glasgow Glasgow är Skottlands största stad och Storbritanniens tredje största, efter London och…

Läs mer

Edinburgh

Skottland

GOLFRESOR TILL SKOTTLAND Golfresor till Skottland, Edinburgh har varit Skottlands huvudstad sedan 1437…

Läs mer

GOLFTUREN TIPSAR

SKOTTLAND – GOLFENS HEMLAND!

Golfresor till Skottland, känt som golfens hemland, är magiskt. Kulturen, alla banor och inbitna golfspelare visar på en tradition svår att finna på någon annan plats. Här finns oändligt med banor av alla olika karaktärer och kombinationerna är många. Edinburgh har varit Skottlands huvudstad sedan 1437 och runt den här tiden invigdes också St Andrews Old Course. Både staden och golfbanan med sina snart 600 år mycket historia och är ett måste för oss golffantaster. Efter en och en halv timma från Edinburgh nås den mysiga kuststaden St Andrews.

GOLFBANOR I SKOTTLAND

I golfens hemland finns det drygt 580 golfbanor och all historia runt denna underbara sport! En resa till Skottland innehåller förutom några av världens bästa golfbanor och dess historia mängder med sevärdheter, vackra vyer, gästfriheten, sjöodjur och whiskey. Vi har besökt den mysiga kuststaden St Andrews – som antagligen inte behöver någon närmare presentation och dess golfbanor i närområdet, för att att plocka ut våra favoriter och ge dig våra personliga tips på boende och golfbanor.

GOLFRESOR FÖR EN WEEKEND!

Skottland yppar sig perfekt för en weekend med bra flygförbindelser som ger det möjlighet att spela på båda resdagarna. Men sanningen är den att det finns så mycket mer än just Old Course att uppleva. St Andrews Links är samlingsnamnet för de sju golfbanorna som ligger i och runt omkring St Andrews och det finns mer golfbanor av toppklass i grevskapet Fife. Bland det trettiotal golfbanor är de flesta både tillgängliga för gemene man, spelvärda och belägna inom 45 minuter från St Andrews, vilket gör staden till en perfekt utgångspunkt, då det både finns bra med både hotell och restauranger.