Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Portugal

Enligt oss är Portugal ett av Europas bästa länder för golfresor. När du väl har valt boende är avstånden korta mellan bra golfbanor, sightseeing, bad och shopping. Området runt Lissabon är vår egen favorit, här erbjuds väldigt mycket vid sidan av golfen och golfbanorna har oftast god tillgänglighet. Algarvekusten är mer känd för golfare och erbjuder fantastiska stränder i kombination med bra golfbanor.

Portugal har haft en förhållandevis låg smittspridning av covid-19 tack vare sina åtgärder och uppdaterade rutiner, läs mer om deras Clean&Safe genom att klicka här.

Prisexempel:6 780 kr

Algarve

Portugal

Längs Portugals sydkust ligger Algarve med sina stränder, klippformationer och byar. Men framförallt…

Läs mer
Prisexempel:4 605 kr

Lissabon

Portugal

Portugals charmiga huvudstad är omgiven av tre områden som är särskilt intressanta för…

Läs mer

GOLFTUREN TIPSAR

GOLFRESOR FÖR ALLA SMAKER

Den norra delen av Portugal är kuperad och bergig med bergstoppar över 2 000 meter. Söder om floden Tejo, som rinner genom Lissabon, har landskapet en annan karaktär. Här är det flackare med undantag av bergen som tydligt markerar gränsen till Algarve. Givetvis varierar även golfbanorna och vi finner något mer kuperade banor i Lissabonområdet än på Algarvekusten. Lissabonområdet är enligt oss en mycket intressant golfdestination. Här finns så fantastiskt mycket att se och göra, och det är ett kompakt resmål utan alltför långa transporter. Algarve är egentligen den del av Portugal som är mest känd som golfdestination. Området har fått flera utmärkelser i detta sammanhang, senast European Golf Destination of the year 2014 av IAGTO.

RESA TILL LISSABON…

Lissabon har tre olika delar som har många olika namn, vi väljer att kalla dem Estoril Golf Coast, Costa Azul och Silver Coast. Alla tre erbjuder bra golfbanor och fina hotellalternativ. Estoril Golf Coast ligger väster om Lissabon, här finner vi Estoril och Cascais och banor som Oitavos Dunes, Quinta da Marinha, Penha Longa och Estoril. Besöker du Silver Coast som ligger norr om Lissabon finner du även här bra banor som Praia del Rey och Royal Obidos som båda har fina hotell. Ett lite lugnare tempo, fler pittoreska byar lite längre från Lissabons flygplats, men väl värt resan! Söder om Lissabon och floden Tejo hittar vi det som kallas Costa Azul (den blå kusten) med banor som Aroeira, Quinta do Peru och Troia. Boende i Sesimbra precis vid havet blir med dessa banor en av våra favoriter.

…ELLER ALGARVE?

Algarve har från gränsen till Spanien i öst till Sagres längst i väst över 35 golfbanor och många av dem håller mycket hög kvalité. Flygdestinationen är Faro och du kan köra både väst och öst härifrån och du hittar en toppenbana och fina hotell. Västerut finner vi Vilamoura som är ett klassiskt golfnäste. Vidare västerut ligger städerna Portimao och Lagos där vi erbjuder fina hotell och golfbanor. Väljer du att åka österut från flygplatsen ligger Quinta da Ria bra till. Eller varför inte köra över gränsen till Spanien och bo på El Rompido Golf Resort.

GOLFRESOR TILL PORTUGAL

Portugal är södra Europas västligaste land och enligt oss ett av de bästa för golfresor. Portugal har åttio mils kust mot Atlanten med varierande skepnader. Här finner du de breda långa sandstränderna men även de mysiga små vikarna. Portugal gränsar till Spanien i norr och öst, landet är ungefär en femtedel av Sverige till ytan och täcks till en femtedel av skog. Landets huvudstad är Lissabon som har cirka en halv miljon invånare av landets totalt dryga tio. Till Portugal hör ögrupperna Azorerna och Madeira som är två vulkaniska ögrupper i Atlanten.