Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Mauritius

Mauritius ligger i Indiska oceanen och är ett underbart resmål för golfresor året runt. Ön har mängder av golfbanor och resorts, där vi har valt ut Belle Mare Plage på östkusten. Här är boendet av absolut toppklass med två banor en duffad wedge västerut och den fina sandstranden en långputt österut.

Prisexempel:19 369 kr

Mauritius östkust

Mauritius

Mauritius ligger i Indiska oceanen och är ett underbart resmål för golfresor året…

Läs mer

GOLFTUREN TIPSAR

GOLFRESOR MED GULDKANT

Ön som är mindre än Gotland har mängder av fina resorts och golfbanor och vårt alternativ är Belle Mare Plage som ligger på den östra delen av ön. Här finner du ett boende av absolut toppklass där de två banorna ligger strax västerut och den fina sandstranden ett stenkast österut.

SPELA GOLF I VARMT KLIMAT ÅRET OM

Mauritius ligger söder om ekvatorn och har sommar när vi har vinter. Sommarmånaderna är november till april, under denna period är turisterna fler, priserna något högre, klimatet varmare och något fler regndagar än på vintern. Vintern är ur svenska ögon inte att betrakta som vinter då det fortsatt är över 20–25 grader i luften och aldrig under 23 grader i vattnet. Detta gör ön till ett förträffligt resmål får golfresor året runt.

GOLFRESOR TILL MAURITIUS

Denna ö mest känd för sina fantastiska stränder och klimat ligger i Indiska oceanen. Mauritius tillhör ögruppen Maskarenerna och ligger cirka 180 mil utanför Afrikas östkust. Ögruppen har varit en koloni under Nederländerna, Frankrike och Storbritannien fram till självständigheten 1968.