Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Italien

I Italien kan du välja mellan lugna och sköna golfresor i vackra miljöer eller närheten till ett pulserande stadsliv. God mat och historiska sevärdheter kan du räkna med oavsett typ av resa. Med hundratals banor och otroliga landskap finns här allt en golfare kan önska.

Prisexempel:6 075 kr

Rom

Italien

I Rom hittar du mäktig historia och mysiga caféer runt varje gathörn. Vi…

Läs mer
Prisexempel:-5 kr

Milano

Italien

Mellan Milano och Lago Maggiore hittar du några av Italiens högst rankade banor.…

Läs mer
Hittade inga destinationer

GOLFTUREN TIPSAR

EN GOLFRESA TILL ITALIEN MED STADEN I FOKUS

Vill du kombinera golfresan till Italien med en spännande storstad ligger såklart Rom och Milano nära till hands av de destinationer vi erbjuder. Spännande städer med en massa sevärdheter i kombination med fina restauranger, shopping och givetvis golfbanor. Sheraton Parco de Medici utanför Rom är ett toppenalternativ om du vill spela mycket golf och samtidigt njuta av staden. Daglig shuttle till Roms centrum gör det mycket enkelt att ta del av allt samtidigt som det är nära till flygplatsen Rom Fiumicino.

EN ROFYLLD GOLFRESA MED VACKRA VYER

Vill du ta det lite lugnare och absolut inte känna storstadens puls och intensitet passar det kanske bättre att resa till området norr om Milano, till någon av anläggningarna nära Lago Maggiore. Här finns ett par fina boendealternativ som Bogogno Golf Hotel, Le Robinie Golf Resort och Castelconturbia Golf. Banorna är fantastiska och du kan se Alpernas toppar i bakgrunden när du pitchar in mot green. Och på eftermiddagen kan du sitta vid ett väl dukat bord vid sjön Lago Maggiore.

KANSKE INTE SÅ VANLIGA GOLFRESOR…

Nu har vi gått igenom några av de etablerade golfresmålen i Italien men vi erbjuder också ett par som kanske inte är riktigt lika kända. Italiens östkust, vid Adriatiska havet, har flera spännande städer som Venedig, Ravenne, Cervia och Rimini. Cervia har en bra golfbana och här finner vi också ett mycket familjärt hotell – Hotel Excelsior. Flera spännande utflyktsmål i området och en familjär atmosfär. Biella är ett annat alternativ som ligger en dryg timma väster om Milano, i Piemonte. Här finns den 1:a rankade banan Golf Club Biella eller ”Le Betulle” som den också kallas.

GOLFRESOR TILL ITALIEN

Golfresor till Italien har kanske främst handlat om områden som Rom och Toscana, men Italien har mer att erbjuda. Italien är numera ett stort golfland med över 270 banor och nästan 100 000 registrerade golfspelare. I kombination med över 800 mil kustlinje, höga berg och vackra sjöar finns här allt en golfare kan önska. Vi erbjuder resmål från norr till söder.