Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Holland

Vi har testflugit med KLM, testspelat banorna och provätit på några av restaurangerna, och vi är mer än nöjda! En golfresa till Holland och Amsterdam passar perfekt för dig som önskar kombinera storstadslivet med golfspel. Tack vara perfekta flygförbindelser kan du göra din långhelg mycket effektiv och innehållsrik.

Vi skall också minnas att några av Europas bästa linksbanor återfinns i Holland och här finns en fin golftradition, vissa säger att golf skall ha funnits här minst lika länge som i Skottland!

Amsterdam

Holland

Amsterdam passar perfekt för en golfweekend men även för längre golfresor. En perfekt…

Läs mer

GOLFTUREN TIPSAR

HOLLAND ELLER NEDERLÄNDERNA?

Nederländerna kallas ofta Holland, vilket är en relativt vanligt förekommande synonym för landet. Främst syftar namnet Holland på de tongivande historiska regionen Holland, som är uppdelad i de nederländska provinserna Nord – och Sydholland. I vilket fall hittar vi trevliga Amsterdam i regionen och som är vida känt för sina museer, kanaler och cykelkultur. Amsterdam har med sina dryga 800 000 invånare nästintill lika många cyklar och har en av Europas största ”gamla stan” med många trevliga gator och torg, kantade av kanaler. Här finns många trevliga restauranger och barer, runt hamnen och längs huvudgatorna – väl värda ett besök. I Amsterdam råder ett måttligt tempererat klimat och påverkas av närheten till Atlanten och ger os en lång golfsäsong. Med relativt milda vintrar där temperaturen sällan understiger nollgradigt och med somrar som är varma men sällan heta – passar det perfekt för golfresor.

GOLFBANOR I HOLLAND

I Holland har det spelats golf länge och här är är golfen mer av en folksport, vissa tror till och med att golfen har sitt ursprung härifrån och kallades under sina första år för Colf. I landet finns det drygt 200 golfbanor och omkring 380 000 golfare, eller colfare:) Vi har hittat en trevlig anläggning med boende och 36 hål utanför dörren.

GOLFRESOR FÖR EN WEEKEND MED NÄRHET TILL STORSTAD!

Amsterdam yppar sig perfekt för en weekend med bra flygförbindelser som gör det möjligt med spel på båda resdagarna och med flygplatsen bara 20 minuter ifrån centrala Amsterdam. Anläggningen vi besökt och rekommenderar är fantastiska Waterland Pumerend med trevligt boende och utsökt mat och med 36 hål och bra träningsområden i direkt anslutning till boendet. Med närheten till Storstaden är detta den perfekta destinationen att förena golfspel med storstadspuls och uppleva mysiga Amsterdam, som gör sig bra från tidig vår till sena hösten.