Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Frankrike

Frankrike med den franska rivieran där du möts av pittoreska byar, vingårdar och fantastiska vyer. Här bor du med gångavstånd till första tee och vill du utforska området rekommenderar vi hyrbil då det finns mycket att upptäcka: golfbanor med olika karaktär, sköna stränder och inte minst den utsökta maten.

Prisexempel:-5 kr

Nice

Frankrike

Vid den franska rivieran möts du av pittoreska byar, vingårdar och fantastiska vyer.…

Läs mer

GOLFTUREN TIPSAR

FINA GOLFRESORTS FÖR DIN GOLFRESA

Väster om Nice i Frankrike finner vi flera trevliga golfresorts där du bor mitt på banan men ändå har nära till de trevliga kuststäderna Nice, Cannes, Antibes, St Raphael och St Tropez. Kombinera ditt golfpaket med spel på andra banor i området.  Här finns kustnära banor såväl som kuperade banor inåt landet som bjuder fantastiska vyer och ger dig chansen att bekanta dig med mysiga byar och vingårdar längs vägen.

FLERA OLIKA GOLFPAKET TILL FRANKRIKE

Vi försöker alltid finna rätt matchning för just din golfresa, därför är det viktigt att veta vad just du tycker om för boende, för banor och vad du vill ha nära till hands. Tre intressanta golfanläggningar längs Rivieran är Golf l’Esterel, St Endreol och Chateau de la Begude. Alla tre erbjuder boende med gångavstånd till första tee men ligger en bit ifrån varandra och har skilda erbjudanden. Vi hjälper dig med din golfresa till Nice och den Franska Rivieran.

GOLFRESOR TILL FRANKRIKE

När det gäller golfresor till Frankrike har vi flera alternativ, främst på sydkusten, där klimatet är bra även tidig vår och sen höst. Längst i söder, granne med franska Rivieran, finner vi Provence. Det vilar något romantiskt över namnet Provence, kanske är det de många vingårdarna eller den goda maten som ligger till grund för detta. Golfresor till Frankrike ska såklart innehålla allt detta och bra golf därtill. Flygförbindelserna till Nice är mycket bra då det finns direktflyg från Arlanda, Landvetter, Köpenhamn och Oslo.