Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Cypern

Cypern med sitt fantastiska klimat passar perfekt för golfresor. Vi har valt ut Pafos där öns bästa banor finns och soltimmarna är många. Staden är levande året om, med restauranger, shopping och den mysiga hamnen inom gångavstånd.

Prisexempel:10 160 kr

Pafos

Cypern

Cypern passar lika bra för en weekend som för en månad. Vi har…

Läs mer

GOLFTUREN TIPSAR

SOL, SOL, SOL, HAV OCH GOLF

Cypern har ett typisk medelhavsklimat med varma, mycket torra somrar och milda vintrar som passar perfekt för golfresor. Våra golfresor går till den mest vädersäkra delen av ön, Pafos. Här är soltimmarna många och det är också här som öns bästa banor finns. Pafos är en levande stad året runt med cirka 40 000 invånare. Här finns många trevliga restauranger som ligger i nedre delen av Pafos, runt hamnen och längs huvudgatorna. Vårt boendealternativ Hotel Alexander the Great har toppläge med gångavstånd till centrum och havet.

FYRA GOLFBANOR PÅ CYPERN SOM VÄXER ÅR FÖR ÅR

I området kring Pafos ligger fyra mycket bra banor som kompletterar varandra mycket väl. Minthis Golf Club och Secret Valley är de två äldsta och sedan har Aphrodite Hills och Eléa kommit till. Vi använder alla fyra banor i olika paket, både för veckoresor och för våra longstay-resor.

GOLFRESOR FÖR EN WEEKEND ELLER LÄNGRE?

Till Cypern kan du boka en golfresa över en helg, en eller två veckors vistelse eller ännu längre. Golfresor just hit har blivit mycket populärt, mycket tack vare centralt boende och givetvis bra banor i ett skönt golfklimat.

GOLFRESOR TILL CYPERN

Cypern ligger i den östra delen av Medelhavet, det var här som kärleksgudinnan Afrodite föddes enligt legenden. Ön är till ytan något mindre än Östergötland och är den 3:e största i Medelhavet. Ön ligger i Europa och är medlem i EU. Som känt har konflikter mellan den södra – grekcypriotiska sidan, och den norra – turkcypriotiska sidan funnits sedan Cypern 1960 blev en självständig stat. Idag är gränsen öppen mellan den norra och södra sidan och som turist på ön märker man inte mycket av de tidigare händelserna.