Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Bulgarien

Golfresor till Bulgarien är en ganska ny företeelse och landet har såklart inte världens rikaste golfhistoria, men det man har är man stolt över. Längs med Svartahavskusten, i regionen Cape Kaliakra, hittar vi också Bulgariens golfdestination nummer ett med anläggningar som Lighthouse Golf & Spa Resort, BlackSeaRama Golf & Villas och Thracian Cliffs Golf and Beach Resort.

Varna

Bulgarien

Som golfresenär är inte Bulgarien generellt det första landet du tänker på men…

Läs mer

GOLFTUREN TIPSAR

BULGARIEN SOM GOLFDESTINATION

Som golfresenär är inte Bulgarien generellt det första landet du tänker på men det är dags för dig att tänka om. Bulgarien som golfland växer och det är framförallt lyxområdet kring kusten av Svarta Havet som sätter an tonen. Som på ett pärlband ligger deras bästa golfbanor som alla ingår i samlingsnamnet ”Signature Golf Coast”. För att säkerställa kvalitén är det Gary Player som har designat Thracian Cliffs & BlackSeaRama och ingen mindre än Ian Woosnam som skapat Lighthouse Golf Club.

Totalt finns det 10 stycken golfbanor i landet men som ni förstår lockar Svarta Havet med dess dramatiska kustremsa. Packa golfbagen och se fram emot en ljuvlig golfresa i ett nytt spännande GolfEuropa.