Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Golfturens Gruppresa – Valle del Este 3 till 10 April 2024

Valle del Este Golf Club

Gruppresa – Valle del este Resort! Följ med Golfturen till Spanien och trevliga och familjära Valle del Este Resort allt är Peggat & Klart!

Valle del Este Resort****
3 – 10 April 2024

Det är smidigt och bekvämt att åka på en gruppresa med Golfturen, vi ser till att allting är förbokat hemifrån så ni gäster kan njuta av resmålet och fokusera på er golfresa – allt är Peggat & Klart!

Gruppresa – Valle del Este resort

Följ med Golfturen till Spanien och möt våren och få en kanonstart på golfsäsongen 2024! Här har vi satt ihop en trevlig golfvecka på Valle del Este Resort med golfskola, spel och trivsel ihop med Stefan, som tar hand om er varje dag. Vi åker i gemensam trupp från Landvetter till Alicante och beger oss sedan söderut mot Almeria. Anläggningen ligger ca 1 mil från havet bland bergen med golfbanan alldeles utanför dörren! 

Gruppresor med Golfturen- allt peggat & klart!

Din Reseledare och Pro

Jag heter Stefan och arbetar med försäljning av golfresor och vår digitala marknadsföring på Golfturen, jag kommer vara din reseledare och Pro för vår kommande gruppresa till Valle del Este under våren 2024. Jag har spelat golf i snart 35år och spelar / tränar flitigt under hela året och spelar i dagsläget på 2 i hcp . Under många år arbetade jag som PGA Pro med instruktion, shop, range och resor och gick Tränarutbildningen 2004 – 2007. Min bana på Golfturen (dåvarande AKI Golftravel) började som reseledare för de populära bussresorna till spanska Lloret de Mar och sedan dess har mitt intresse för golfresor bara ökat! Här har vi satt ihop en fullspäckad vecka med golf och trivsel och hoppas du / ni ser framemot golfresan lika mycket som vi.

Starttider;

Under veckan kommer vi totalt spela 5 ronder, tre stycken på hemmabanan Valle del Este Golf som ligger alldeles utanför dörren samt trevliga Aguilon Golf – där vi får en bra mix mellan banorna. Under veckans spel lottar jag ihop bollar efter önskemål och sätter ihop lite olika spelformer och tävlingar för oss – både individuellt och lagvis.

Veckans starttider enligt nedan;

* Torsdag (4 April) Valle del Este 12h06

* Fredag (5 April) Aguilon Golf 12h57

* Lördag (6 April) Valle del Este 12h06

* Måndag (8 April) Aguilon Golf 12h57

* Tisdag (9 April) Valle del Este 08h30

Söndagen (7 April) kommer vi att ha en spelledig dag där tid finns för att utforska den mysiga byn Garrucha vid stranden eller storstaden Almeria för trevlig shopping och restaurangbesök. För de som önskar att spela även denna dagen så hjälper jag er med starttid på Valle del Este eller på någon närliggande utflyktsbana.

Träningstider; 

Vi kommer under veckan träna under 2 timmar varje speldag och jag har satt ett beprövat och uppskattat träningsschema. Här går vi igenom grunderna samt tips & trix i de vanliga slagen vi behöver bemästra under vårt spel på banan. Givetvis kommer ni få individuell feedback och övningar. När vi har spel på eftermiddagen, tränar vi på förmiddagen och tvärs om.

Träningsschema

* Torsdag Sving 09h00-11h00

* Fredag Putt 09h00 – 11h00

* Lördag Chip 09h00 – 11h00

* Måndag Bunker/Pitch 09h00 – 11h00

* Tisdag Sving 15h00 – 17h00

Möt Vilda Västern

Ett vilda västern-landskap, kargt och torrt  med dramatiska bergsformationer. Inte konstigt att det spelats in över 300 västernfilmer i området. Clintans ”Den gode, den Onde, den fule” spelades in i området och vill du gå i hans fotspår finns filmbyar att besöka. Oasys MiniHollywood ligger bara 65km från Valle del Este utifall du är nyfiken.

Golfturens gruppresa till Spanien i april 2024.

Anmälan

Låter denna resa som en golfdröm för dig?
Sammanfattningsvis är detta en vecka fylld med golf, god mat och härlig gemenskap med likasinnade. Golfturen ser fram emot att ta hand om dig under resan och se till att allting är Peggat & Klart!

Kontaktperson på Golfturen
Stefan Gustafsson 033-323 20 20 | stefan@golfturen.se

Hotell

Valle del Este Resort

Valle del Este Resort Valle del Este Hotel Resort ligger söder om Alicante… Läs mer

Golfbanor

Valle del Este Golf Club

Valle del Este Golf Club Valle del Este Golf Club har en utmanande… Läs mer

Aguilon Golf

Aguilon Golf Aguilon Golf är beläget cirka 30 minuters bilresa från Valle del… Läs mer