Offertförfrågan

OM GOLFTUREN

Det ni behöver veta om Golfturen är att vi gör allt för att skräddarsy golfresor för privatpersoner, företag och golfklubbar. Vi utgår från dina önskemål och sätter ihop din golfresa med flyg, hotell och golf precis som du vill ha den. Om du saknar något resmål på hemsidan eller har särskilda önskemål antar vi gärna utmaningen!

När du hör av dig till Golfturen är det antingen Ludvig, Christoffer, Jonas eller Stefan som svarar. Vi är inbitna golfare alla fyra, och vi gillar inte att lämna någonting åt slumpen. Därför har vi besökt alla våra destinationer, jämfört servicen på hotellen, spelat i stort sett varenda bana och bara valt ut det som vi tyckt bäst om. Då kan både vi och du vara säkra på att din resa får en riktigt bra start.

Men en golfresa handlar om mer än bara golf. Att upptäcka en ny plats, känna på storstadspulsen eller skämma bort sig själv med en spabehandling är bara några av sakerna som kan ta en golfresa till nästa nivå.

Vad du vill höja din resa med vet du bäst själv, vårt jobb är att sy ihop resan som innehåller allt du vill ha och lite till. Ring oss så sätter vi ihop din perfekta golfresa tillsammans.

AKI Golftravel startades 2005 som ett dotterbolag till AKI Travel AB som sedan 1991 jobbat med affärsresor från vårt säte i Borås.

Från oktober 2020 heter vi Golfturen Nordic AB, ett skifte som vi jobbat med en längre tid men som nu äntligen blivit verklighet. Men notera att vi är detsamma, vår service och vårt mål är fortsatt att erbjuda dig golfresor enligt dina önskemål! Tillbaka till startsidan

Vi på Golfturen

Ludvig Helen - Golfturen hjälper dig med golfresan

Namn: Ludvig Helén
Ålder: 39
Bor: Göteborg
Roll: Vd och säljare av golfresor
HCP: 9
ludvig@golfturen.se

Christoffer Kratz - Golfturen hjälper dig med golfresan

Namn: Christoffer Kratz
Ålder: 37
Bor: Göteborg
Roll: Säljare av golfresor
HCP: 11
christoffer@golfturen.se

Jonas Andersson - Golfturen hjälper dig med golfresan

Namn: Jonas Grännö
Ålder: 34
Bor: Göteborg
Roll: Säljare av golfresor
HCP: 8
jonas@golfturen.se

Stefan Gustafsson - Golfturen hjälper dig med golfresan

Namn: Stefan Gustafsson
Ålder: 44
Bor: Borås
Roll: Marknad och säljare av golfresor
HCP: 1
stefan@golfturen.se

Följ oss på Instagram @golfturen