Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Thracian Cliffs Golf and Beach Resort
551

Thracian Cliffs Golf and Beach Resort

Välkommen till Thracian Cliffs Golf and Beach Resort. Ett golfparadis som bjuder på en naturskön miljö samt fint boende längs kusten av Svarta havet. Resorten ligger norr om Varna, staden ni flyger till. Efter en smidig busstransport kommer ni till vad dom själva kallar Bulgariens Signature Golf Coast. Området är Bulgariens lyxområde och istället för dom större charterkomplexen möts ni av mer klassisk lyx men i ett område där det finns mycket historia. 20 minuter från boendet finns allt från det romerska fortet samt den otroligt fina trädgården som omger palatset i Balchick. Denna del har under historien varit under rumänskt styre och som kuriosa hade den sista rumänska drottningen området som sin favoritplats.

Välj mellan två olika lägen i lyxiga lägenhetssviter

För att hålla uppe lyxen i sin helhet krävs ett bra boende och det tycker vi verkligen att Thracian Cliffs Golf & Beach Resorts har lyckats med. Här kommer ni att bo i lägenhetssviter där boendet är fördelat i Marina Village & Hillside. Samtliga boenden är fullt utrustade och håller samma höga standard. På anläggningen finns det också ett mysigt Spa med möjlighet till behandlingar. Den centrala delen av anläggningen finns i Marina Village där både reception, klubbhus och restauranger finns.

The Signature Golf Coast

Ni är såklart här för att spela golf och möjlighet finns att spela på tre olika golfbanor i form av Thracian Cliffs, BlackSeaRama och Lighthouse. Det här är med andra ord Bulgariens fina golfkust och deras samlingsnamn tycker vi passar in väldigt väl.

Golfbanor i närheten

Thracian Cliffs Golf Club

Thracian Cliffs Thracian Cliffs är den mest spektakulära golfbanan och räknas av många… Läs mer

Lighthouse Golf Course

Lighthouse Golf Lighthouse golf hittar vi inom 10 minuters bilfärd från vår bas… Läs mer

BlackSeaRama Golf Course

Black Sea Rama Ingen mindre än Gary Player har designat mästerskapsbanan BlackSeaRama och… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video