Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort
551

Terre Blanche Hotel

I hjärtat av Provence breder Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort ut sig stolt. På en av de bäst bevarade platserna i omgivningen. Väl på plats finns alla möjligheter av att njuta av historian och kulturen men framför allt miljön. Resorten invigdes 2004 och har sedan dess tillhört topeliten av golf Resorts. Hotellet innehåller 115 stiligt inredda och rymliga rum, alla med det lilla extra och samtliga med utsökta uteplatser.

Allt att önska

Oavsett vad du önskar av din vistelse finns här alla möjligheter att njuta av livet och skämma bort sig med allt som Resorten har att erbjuda, här finns det gott om utmaningar och äventyr men också lugn och ro för den som önskar. Inom Resorten hittar du förutom två mästerskapsbanor – som årligen besöks av damernas Europatour, en stor Infinitypool som omgärdas av inbjudande solstolar, ett gigantiskt Spa och två tennisbanor. Därtill finns en uppsjö av äventyr utanför anläggningens portar och med 300 soldagar av det härliga provensiska ljuset kan du besöka vingårdar, lavendelfält och naturområdet runt Europas djupaste kanjon med svindlande vyer. Föredrar du mer fartfyllda aktiviteter finns bl.a quad bike utflykter, paddling och cykling.

Mat & Spa

Maten är en stor del av Frankrike och likaså av Resorten och med fyra restauranger med utsökt gastronomi som tillreds av Frankrikes kockelit och som belönats med utmärkelser i Michelin Guiden är det bara att koppla av, njuta av lugnet, lyxen och servicen. Terre Blanche Spa ligger i ett överdådigt provensalskt hus på ca 3200m2, mitt i en frodig trädgård, omgiven av cypresser, doftande buskar och aromatiska växter. Här kombineras traditionella och moderna terapimetoder, innovativ teknik och kosmetologier med den aromterapi som är specifik för Provence. De högpresterande behandlingarna och skönhetsritualerna KOS Paris och VALMONT tillhandahålls här av terapeutexperter.

Två mästerskapsbanor

Terre Blanche erbjuder de två internationellt kända golfbanorna Le Château och Le Riou. Båda banorna är belägna i en inspirerande miljö och går genom dalar, sjöar, raviner och skog. Golfarkitekten Dave Thomas har bevarat de befintliga skärporna och vegetationen på denna magnifika plats. Hans signatur uttrycks på bunkrar och skuggade konturer. Här finns också ett av landets bästa utbildningscentrum, Albatros Golf Performance som består av en drivingrange i två plan och ett sensationellt närspelsområde.

Golfbanor i närheten

Terre Blanche Golf – Le Château / Le Riou

Terre Blanche Golf Terre Blanche Golf består av två mästerskapsbanor, Le Château och… Läs mer

Fler bilder

Video