Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Tony
Royal Obidos är en fantastisk bana i utmärkt skick som varmt rekommenderas. Hotellet upplevs lyxigt och allt är väl tilltaget!
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Royal Obidos Spa Golf Resort
551

Royal Obidos Spa Golf Resort

Evolutee hotellet Royal Obidos Spa Golf Resort är beläget mitt på golfbanan Royal Obidos en dryg timma norr om Lissabon. Detta spännande hotell har endast 39 rum, 36 dubbelrum med olika vyer samt 3 suiter. En del vätter mot Atlanten och del mot banan och Òbidos Lagoon. Det är ett spännande boutiquehotell med en spännande design och stil. Standardrummen är 40 kvadratmeter och suiterna 65 vilket ger gott om yta. Fritt WiFi ingår och rummen har givetvis kassaskåp, platt-tv, roomservice, minibar och allt som hör ett topphotell till.

Ett fantastiskt hotell för att ha en aktiv semester på.

Hotellet har ett väl tilltaget Spa med inomhuspool, olika typer av bastu och möjlighet till behandlingar av alla slag. Här finns ett fint gym med moderna maskiner för dig som gillar att träna din fysik. Golfanläggningen ligger bara en stenkast bort, designad av legenden Seve Ballesteros gör den ingen besviken. Fina träningsområden för grupper och träningsvilliga. Banan är relativt kuperat så vi rekommenderar bra kondition eller golfbil för din runda.

Hotell eller lägenhet på Royal Obidos

Hotellet är inte längre det enda boendet på Royal Obidos utan anläggningen har precis färdigställt sitt lägenhetsboende precis vid golfbanan. Lägenheternas placering är noga utvald för att smälta in i naturen och ta vara på omgivningen. De lyxiga lägenheter har plats för 1 – 4 personer och är utrustad med alla bekvämligheter du kan tänka dig, så som fullt utrustat kök, kabel TV, trådlöst WiFi, parkering och utomhuspool. Lägenheterna passar perfekt för sällskap som vill ha möjlighet att tända grillen på uteterrassen och se solen går ned över havet och Seve Ballesteros vackra golfbana.

Golf, mat och spännande omgivningar!

Golfresor till Portugal och dess omgivningar, i detta fall The Silver Coast har förstås mer att erbjuda än en strålande bra golfresort! Här finns spännande utflyktsmål som vingårdar, den historiska staden Òbidos eller kuststaden Peniche med sina häftiga stränder.

Royal Obidos Golf och grannbanorna

Naturligtvis spelar du golf på Royal Obidos när du bor på Evolutee hotellet Royal Obidos Spa & Golf Resort. Men det finns även grannbanor som förtjänar ett besök. Praia del Reys båda banor ligger nära, med deras nyöppnade mästerskapsbana West Cliffs i Spetsen samt Bom Sucesso. CampoReal ligger längre söderut och de har ett fint samarbete och den passar bra när du är på väg till eller ifrån flygplatsen. Givetvis kan du även besöka banor i Lissabon men vi skulle säga att det som erbjuds runt Obidos är fullt tillräckligt!

Avstånd
Obidos by 14km | Praia del Rey Golf 6km | Campo Real Golf 54km | Peniche beach 25km

Golfbanor i närheten

Royal Òbidos Golf Club

Royal Òbidos Golf Club Severiano Ballesteros, denna legend har varit delaktig i designen… Läs mer

West Cliffs

West Cliffs För knappt ett år sedan öppnades den nya banan på Praia… Läs mer

Praia del Rey Golf Club

Praia del Rey Golf Club En fantastisk bana vid atlantkusten är Praia del… Läs mer

Dolce CampoReal Golf Club

Dolce CampoReal Golf Club Donald Steel har gjort många bra banor, utöver Dolce… Läs mer

Bom Sucesso Golf

Bom Sucesso Golf Banan Bom Sucesso Golf ligger i Óbidos, en dryg timma… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video