Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Henrik Lundin
RioReal var ett toppenhotell, bra frukost och service samt härligt mindre poolområde på takterassen. Alla var väldigt nöjda över golfbanan också, mycket bra finish. Los Naranjos hade ett härligt klubbhus med restaurang och väldigt breda fairways. Gänget gillade dock ändå RioReal lite mer även om det var bättre lunch på Los Naranjos. Bussen var också väldigt fin och punktlig vilket alltid är uppskattat. Totalt sett tror jag att alla nog tyckte att detta var det bästa stället hittills. Naturligtvis spelar det in att vädret var grymt och att vi kunde ligga flera timmar varje dag vid poolen.
Patrik Lindberg
Tack för en fantastisk resa. En väldigt fin anläggning! Lite mindre o mysigare hotell med bra restaurang o stora rum med utsikt över banan som va väldigt fint skick på. Lagom svår o otroligt fina omgivningar. Poolområdet med loungedelen var kanon de dagar vi inte spelade golf. Nära till marbella o vår favvorestaurang. Origin Asador, argentisk köttrestaurang, grymt mysig o galet bra kött! Men gå inte till Erren , hypad rest med mycket sämre kvalitet.
Göran L
Hej Ludvig! Ett STORT TACK för att vi fick åka på denna resa! Allt var toppen, lite tuffa banor för Kenta men han kämpade på och vi har haft hur kul som helst. Å vilket väder 28-30 gr varje dag med blå himmel, veckan före regn, i dag regn i Malaga Har även skrivit på hotellets Facebook att det var bland det bästa jag varit på, service, mat, läge, banans skick, rent och snyggt, underbara rum osv. Tack Ludvig för att vi får vara kunder till er, ni gör ett bra jobb ! Göran L.
Carl-Erik
Hej Jens! Tack för en fantastiskt välplanerad golfhelg. Resorna gick bra och starttiderna var toppen. Alla var så vänliga och serviceminded. Hotel Rio Real: supermysigt och bekvämt. Lyxig svit ut över golfbanan. Men mest fantastisk var Santa Maria. Vi spelade den helt ensamna (gick ut 8.00 på lördagmorgonen). Krävande för konditionen men så vacker och välskött. Där åt vi lunch efteråt och sedan tog vi taxi till hotellet igen och taxi till Marbella och expressbuss till Malaga. Vi var där kl 14.40 och hann se Picassomuseet, Katedralen, gamla stan och hamnen. Vilken hamnpromenad de hade utefter kajen! Söndag golf på Rio Real igen. Det är kul att spela en bana två gånger. Man kan den så mycket mer då. Resultatet kunde varit bättre, men jag hade inte hållit i en klubba sedan i början av oktober. Carl-Erik
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rio Real Golf Hotel
451

Rio Real Golf Hotel

Detta lilla trevliga boutiquehotell ligger direkt på golfbanan med samma namn, Rio Real Golf Hotel. Hotellet har endast 30 rum och alla har utsikt över banan med terrass eller balkong. Fritt WiFi ingår på hotellet och efter golfen kan du njuta av poolen som har utsikt över banan som slingrar sig utanför.

Bra läge på Costa del Sol

Hotellet och golfbanan har ett mycket bra läge på Costa del Sol bara en halvtimma från flygplatsen i Malaga. Här har du många spännande banor inom räckhåll att kombinera med just Rio Real, till exempel Santana Golf, Los Naranjos, Mijas, La Cala, Santa Maria och många fler.

Marbella har mycket att erbjuda

Ofta hör man om Marbella men hur många har egentligen utforskat staden. Här bor runt 140 000 människor och under perioder av året antagligen många fler. Staden ligger mitt på Costa del Sol och har vackra stränder och en härlig strandpromenad. Du hittar bra shopping i staden eller närliggande shoppingcenter och givetvis finns här restauranger i mängder, både längs havet och i gamla stan. Just gamla stan är värd ett besök, ta sikte på Plaza los Naranjos och du är på rätt spår.

Avstånd
Marbella 5km | Puerto Banus 15km

Golfbanor i närheten

Rio Real Golf

Rio Real Golf Rio Real Golf är en av de äldsta banorna längs… Läs mer

La Quinta Golf Club

La Quinta Golf Club La Quinta golf club erbjuder 27 hål uppdelat i… Läs mer

Los Naranjos Golf Club

Los Naranjos Golf Club Los Naranjos är en klassiker bland svenskar på Costa… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video