Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Eva
Vi är så nöjda med vår golfresa till Portugal och Quinta da Marinha. Golfturen har varit med oss på hela resan, perfekt service från första samtal till hela genomförandet. Vi har fått service utöver det vanliga och Golfturen har verkligen förmågan att sätta kunden i centrum. Det gillar vi! Quinta da Marinha är en fantastisk anläggning. Vi bodde i nyrenoverade villor i anslutning till golfbanan. Boende, frukost, transporter och bemötande är på topp från snabb, vänlig och serviceinriktad personal på hotellet. Vi vill också särskilt nämna personalen på golfanläggningen som var så angelägna om att vi skulle få fina golfrundor. Perfekt omhändertagande som gjorde att vi fick 6 härliga golfrundor. Sammanfattningsvis ger vi 10 poäng av 10 möjliga både till Golfturen och Quinta da Marinha. Vi kommer tillbaka! Eva, Ingela, Kicki, Mia
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Quinta da Marinha Village
451

Quinta da Marinha Village

Quinta da Marinha Village är en den del av Quinta da Marinha Resort som består av radhus för 2-5 personer. Här bor du med gångavstånd till hotellet (Onyria Quinta da Marinha Hotel) där du kan nyttja fina faciliteter som pool ute och inne, gym, Spa-avdelning, bar och restauranger. WiFi ingår fritt i ditt radhus och man kan köpa till frukost på hotellet – om så önskas.

Rymliga radhus på banan

Radhusen är 75-125 kvadratmeter och fullt utrustade med kök, allrum, uteplats och parkering. Radhusen är i två plan där de för två personer har sovrummet på andra plan och i radhusen för upp till 5 personer finns ett sovrum och en toalett på vardera plan. Utanför radhuset finns parkering för din hyrbil och på andra sidan en uteplats där du kan njuta efter din golfrunda! Här kan du bo ifrån enstaka nätter upp till 28 nätter då Quinta da Marinha är ett av vårt Longstay alternativ i Portugal.

Quinta da Marinha Golf

Första tee ligger vid hotellet och 18:e hålet kommer in på ungefär samma ställe. Drivingrangen och incheckningen för din golf ligger också vid hotellet som är några hundra meter bort. Du kan beställa shuttle via hotellet om du vill ha skjuts dit. Med många trevliga banor i området behöver du inte heller begränsa dig till just Quinta da Marinha Golf utan vi hjälper dig gärna att boka andra banor i området. Oitavos Dunes, Estoril GC, Penha Longa, Quinta da Beloura och Belas Golfe är några av alternativen.

Golfbanor i närheten

Quinta da Marinha Golf Club

Quinta da Marinha Golf Club Quinta da Marinha Golf Club är en Robert… Läs mer

Oitavos Dunes Natural Links Golf

Oitavos Dunes Natural Links Golf Arkitektteamet bakom Oitavos Dunes Natural Links Golf står… Läs mer

Estoril Golf Club

Estoril Golf Club Estoril Golf Club är en av de äldsta banorna i… Läs mer

Penha Longa Golf Club

Penha Longa Golf Club En otroligt naturskön bana är Penha Longa Golf Club… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video