Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Barbro Lundgren
Det här stället kan vi verkligen rekommendera för dej som vill ha bra golf lugnt o fridfullt boende och perfekt service. Vi bodde i en bongalow så vi kunde laga mat om vi ville men frukost ingick så det blev bara lite kvällsfika ibland. Man kunde bli hämtad till hotellet med shuttle om man ville dygnet runt men kunde också gå, vilket tog ca 10 min. Shuttlebussen körde till Cascais tre gånger om dan så för oss var det helt perfekt!
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Quinta da Marinha Village Longstay
451

Quinta da Marinha Village Longstay

Quinta da Marinha Resort med Quinta da Marinha Village Longstay ligger strax väster om Cascais med Atlanten inom nära räckhåll. Det är en komplett resort och som longstaygäst kan du ta del av de nyrenoverade radhusen. Radhusen är från 75-100 kvadratmeter och ligger med gångavstånd till första tee. De är fullt utrustade med kök, allrum, uteplats och parkering. Fördelen med att bo på Quinta da Marinha Village är att du även som gäst kan utnyttja hotellets (Onyria Quinta da Marinha Hotel) alla faciliteter. Här finns pool ute och inne, gym, Spa-avdelning, bar och restauranger. Wi-Fi ingår fritt i ditt radhus och det erbjuds även shuttleservice till Cascais enligt säsongens tidtabell.

10 / 15 eller 20 greenfee på Quinta da Marinha

Ditt radhus i Quinta da Marinha Village ligger på gångavstånd från första tee, den ligger vid hotellet. Du kan välja mellan 10/15 eller 20 greenfee över din vistelse på minst 28 nätter, önskar du att bo i radhusen under en kortare period går detta också bra. Med många trevliga banor i området behöver du inte heller begränsa dig till just Quinta da Marinha Golf utan vi hjälper dig gärna att boka andra banor i området. Oitavos Dunes, Estoril GC, Penha Longa, Quinta da Beloura och Belas Golfe är några av alternativen.

Lissabons alla sevärdheter

För dig som inte önskar slå på golfbollen varje dag finns här massor att göra, vi tycker själva att detta resmål är bland de mest attraktiva ur sysselsättningssynpunkt oavsett om det gäller sevärdheter, måltider eller shopping. Närmst Quinta da Marinha ligger Cascais som är en härlig by med mängder av restauranger, barer och shopping. Tar man sig lite längre bort så finner vi Sinra, Colares, Estoril och Lissabon, allt inom 30-40 minuter från hotellet! Sintra erbjuder kultur och historia i kombination med spektakulära vyer och smala gränder, ett par bra vandringsskor och du kan ta dig hela vägen upp till den moriska borgen.

Lissabon behöver ingen längre presentation, här finns helt enkelt det mesta. Cabo da Roca är Europas västligaste punkt och hit tar du dig enklast med den lokala bussen som sedan tar dig vidare till Colares och Sintra.

Avstånd
Lissabon centrum 33km | Cascais 4km | Estoril 6km

Golfbanor i närheten

Oitavos Dunes Natural Links Golf

Oitavos Dunes Natural Links Golf Arkitektteamet bakom Oitavos Dunes Natural Links Golf står… Läs mer

Quinta da Marinha Golf Club

Quinta da Marinha Golf Club Quinta da Marinha Golf Club är en Robert… Läs mer

Estoril Golf Club

Estoril Golf Club Estoril Golf Club är en av de äldsta banorna i… Läs mer

Penha Longa Golf Club

Penha Longa Golf Club En otroligt naturskön bana är Penha Longa Golf Club… Läs mer

Belas Clube de Campo

Belas Clube de Campo Belas Clube de Campo ligger strax väster om Lissabon och… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video