Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Annelie Bodarve
Detta var vår första golfresa ihop och allt blev verkligen så bra som vi hoppats på. Hotell, banor och service var toppen , även vädret och Sangrian !! Vi kommer gärna tillbaka till Quinta da Marinha som låg perfekt och hade väldigt hög standard och service. Supernöjda med allt!! Väldigt bra anordnat och uppfyllde helt klart våra önskemål. Mvh Annelie
PER FREDRIKSSON
Hotellet var mycket bra, nära golfbanan, frukosten var bra men middagsbuffén inte så bra. Mycket bra mat i den andra restaurangen vid baren däremot. Golfbanan var bra och det var även vår utflyktsbana (Oitavos Dunes), vilket härligt klubbhus där! Resan som helhet får högsta betyg och samma betyg till AKI Golftravel likaså. Väldigt bra service, enkelt att boka för att ni sköter allt från hemflygplatsen och tillbaka. Kanske därför vi åker med er igen den 11/11 :)
Kjell wallin
Hej. Väldigt trevligt bemötande från AKI Golftravel. Trevlig och serviceinriktad personal på hotellet. Frukosten mkt bra men restaurangmaten iö sådär. Shutteln till stugan fungerade utmärkt. Golfbanan i väldigt fint skick. Trevligt att enkelt komma in till Cascais. Tack. Kjell W
Ann-Christin ErikssonHej Hotellet med personal var toppen, minus för restaurangen, ej så bra mat höga priser. Golfbanan var jättebra, tränings möjligheterna okej. Spelade 5 rundor + 1 runda på Oitavos Dunes, kanonbana.
Roy ErikssonBra hotell, restaurangen tveksam kvällstid. I övrigt håller hotellet hög standard och mycket fin service. Frukosten var bra.
Maritha BillqvistHej Vi riktigt belåtna med hotellet hög standard och bra service. Ett minus för restaurangen. Golfbanan var 4 stjärnad enligt oss. Vi hade lite otur de hade varit en lång period av dåligt väder så den var lerig men naturen kan ju inge göra något åt. Vi spelade 5 runder på en vecka skulle kanske varit bättre om de funnits ett alternativ till för omväxlingen skull. I övrigt kom vi hem nöjda och belåtna.
Pär "Lunkan" LundqvistHotellet är av riktigt hög klass både gällande rum, utbud och service. Vi var där i början av oktober på en långweekend och lämnade som riktigt nöjda besökare, redan då med funderingar på att återvända. Golfbanan håller hög standard, 4 av 5 skulle jag säga. Vi spelade tre rundor och som medelhandicappare var det en alldeles lagom utmaning. Om/när vi återvänder kommer vi nog försöka bryta av med någon annan bana en runda för omväxlingens skull.
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Quinta da Marinha Hotel
551

Quinta da Marinha Hotel

Onyria Quinta da Marinha Hotel är beläget just utanför Cascais och ligger på banan med samma namn, designad av Robert Trent Jones Sr. Hotellet renoverades under 2019 och har nu en helt ny och fräsch stil. Alla utrymmen fick sig en ansiktslyftning men den fina servicen är fortfarande densamma. Hotellet har 198 rum med ac, Spa-avdelning, konferensutrymmen, Wi-Fi och mycket därtill. Restauranger finns i både hotelldelen, i klubbhuset och nere vid havet dit du kan ta hotellets shuttleservice – exklusiva Restaurante Monte Mar.

Hotell eller radhus på Quinta da Marinha

På Quinta da Marinha Hotel finns också radhus (Quinta da Marinha Village) för 2-5 personer, här kan du bo från enstaka nätter till vår Longstay paket om 28 nätter. Radhusen ligger längs banan, standarden håller 4* passar perfekt för dig som vill ha lite mer plats. Radhusen är utrustade med köksdel och egen uteplats. Väljer du radhus har du fortsatt tillgång till hotellets faciliteter där du också äter din frukost. Radhusen ligger utspridda på området men du har inte långt till vare sig klubbhus eller första tee.

Utanför anläggningen

Det är bara en kort taxiresa till Cascais centrum som erbjuder mängder av trevliga restauranger, barer och shopping. Här finns också ett par shoppingcenter, Cascais Shopping och Sintra Shopping. Här finns det mesta och nås efter bara 15 minuter från hotellet. Från Cascais går det tåg till Lissabon vilket är ett bra alternativ då det både går snabbare än med bil och man kan ägna sig åt den vackra utsikten.

Inte bara shopping och mat…

Cascais med omnejd bjuder även på härliga stränder, kultur och historia. Bara några kilometer från hotellet ligger den maffiga stranden, Praia do Guincho där du kan spendera varma dagar med ett dopp i Atlanten. Längs kusten finns även en trevlig promenad där du kan promenera eller cykla. Längre upp längs kusten ligger även Europas västligaste punkt, Cabo da Roca som är värd ett besök, magnifik utsikt. Vi menar att här finns det mesta, problemet är att få in allt på samma semester, kanske därför som många åker hit igen?!

Våra gästers upplevelser om anläggningen

Onyria Quinta da Marinha Hotel är en populär anläggning och något av vår egna favorit, vi har många gäster här – årligen. I våra nyhetsmail har vi en stående punkt som vi kallar för Månadens Intervju. Där ringer vi upp och intervjuar våra gäster som varit på anläggningen och frågar om deras upplevelser. Läs våra gästers egna upplevelser av anläggningen när vi ringde upp dem för en intervju!

Golfbanor i närheten

Quinta da Marinha Golf Club

Quinta da Marinha Golf Club Quinta da Marinha Golf Club är en Robert… Läs mer

Oitavos Dunes Natural Links Golf

Oitavos Dunes Natural Links Golf Arkitektteamet bakom Oitavos Dunes Natural Links Golf står… Läs mer

Estoril Golf Club

Estoril Golf Club Estoril Golf Club är en av de äldsta banorna i… Läs mer

Penha Longa Golf Club

Penha Longa Golf Club En otroligt naturskön bana är Penha Longa Golf Club… Läs mer

Belas Clube de Campo

Belas Clube de Campo Belas Clube de Campo ligger strax väster om Lissabon och… Läs mer

Quinta da Beloura Golf

Quinta da Beloura Golf Banan Quinta da Beloura Golf ligger mitt emellan Sintrabergen… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video