Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Jens Holmberg
Vi hade fantastiska dagar på en anläggning som vi alla verkligen gillade, ett otroligt charmigt boende och en bana som verkligen utmanade oss (på ett bra sätt). Tack för ett mycket bra arrangemang, allt klaffade klockrent. Vi var alla överens om att Pula är ett ställe vi gärna åker tillbaka till
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pula Golf Resort
451

Pula Golf Resort

Pula Golf Resort ligger naturskönt bland lummiga kullar och pinjeträd och beläget på en av de mest vackra och fridfulla platserna på ön. Anläggningen ligger strax ovanför den populära badorten Cala Millor på östra delen av Mallorca. I den gamla herrgården anno 1581 ligger det som idag är hotell och klubbens faciliteter med fina vyer mot havet. Anläggningen erbjuder 24 dubbelrum, som alla är mycket rymliga och mäter mellan 40 och 55 kvm. Dessa är utrustade med bland annat minibar, A/C, värme och Wi-Fi. Här finns ett förträffligt kök och maten avnjuts med stil på uteserveringen, med härlig vy över golfbanan.

Magnifikt Spa

Pula Golf Resort har till säsongen 2022 färdigställt ett magnifikt Spa med uppvärmd pool, jacuzzi, bastu, ångbad och massage, perfekt för avkoppling efter en dag på golfbanan. För den som inte fått nog träning finns nu även ett bra gym på hotellet. Önskas istället en taxi ner till havet för att fortsätta dagen vid vattnet går det lika bra.

18 hål utanför dörren

Pula Golf slog upp sina portar redan 1995 men byggdes senare om av José María Olazábal mellan åren 2004 och 2006. Pula Golf har en stor driving-range med två nivåer, varav en är täckt, två putting -och pitchinggreen. Banan har stått värd för ett par större tävlingar med spelare som Garcia, Jimenez, Darren Clark, med flera.

Avstånd

Club de Golf de Son Servera 6km | Canyamel Golf 7km | Capdepera Golf 10km

Golfbanor i närheten

Pula Golf

Pula Golf Golfbanan slog upp sina portar redan 1995 men byggdes senare om… Läs mer

Fler bilder

Video