Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Johnny Andersson
Hej Ludvig Jag måste tacka dig för all hjälp med vår resa till Portugal. Allt är så jädrans bra. Hotellet***** och banan Quinta do Vale*****. Mottagandet på både hotell och banan är så in i vassen bra. Detta är livskvalitet! Resan med flygbyte inga som helst problem, bilen fungerade klockrent. Johnny och Anna️‍⛳️
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Praia Verde Boutique Hotel
451

Praia Verde Boutique Hotel

Praia Verde Boutique Hotel är beläget på Algarvekustens östra del, cirka 40 minuter från Faros flygplats och bara 12 kilometer från den spanska gränsen. Hotellet är renoverat från grunden och har en unik stil, väldigt charmigt med en familjär känsla. Inredningen är verkligen tilltalande och hotellets restaurang har ett mycket gott rykte. Läget är lummigt och följer du gångstigen genom pinjeskogen är du snabbt nere på den vackra stranden där hotellet har en privat sektion under de varmare månaderna.

Hotellet är inte speciellt stort, endast 65 rum erbjuds i olika kategorier, från dubbelrum till familjerum och suiter. Standardrummen på våning 1 och 2 rekommenderas även om man kan se havet från våning 3 då dessa har minikök som är uppskattat av gäster.

Praia Verde Hotel – med gym, pool och fritt Wi-Fi

Det natursköna läget lämpar sig väl för en golfsemester där du koppla av i härlig miljö. Praia Verde  Boutique Hotel har ett fint gym och läget inbjuder till långpromenader eller cykelturer. Miljön kring utomhuspoolen är mycket trevlig och här hamnar de flesta en solig eftermiddag. Området har mycket att göra och för mindre sällskap kan hyrbil vara en god idé. Dels för att ta sig till banorna men även till Tavira, Monte Gordo eller liknande. Vi kan såklart även hjälpa till med lokala transporter om hyrbil inte är ett alternativ.

Toppgolf på Algarves östkust

När man tänker på golfbanor på Algarve kommer ofta Vilamoura på tal, eller kanske Vale du Lobo. Men här öster om Faro finns flera pärlor att upptäcka och vi kan lova att du inte blir besviken. Quinta do Vale har samma ägare som hotellet och det är en varierande golfbana på uppgång med suverän service. Kombinera Quinta do Vale med Quinta da Ria och Quinta da Cima eller kanske Portugals högst rankade – Monte Rei Golf & Country Club och du har ett golfpaket av världsklass! Enligt oss är detta ett område som bör utforskas, här finns fortfarande gott om plats på stranden, banorna och hotellet!

Golfbanor i närheten

Quinta do Vale Golf

Quinta do Vale Golf Quinta do Vale är en spännande och utmanande bana… Läs mer

Quinta da Ria Golf

Quinta da Ria Golf Quinta da Ria är en av två banor på… Läs mer

Quinta da Cima Golf

Quinta da Cima Golf Quinta da Cima golf är en av två banor… Läs mer

Monte Rei G&CC – North Course

Monte Rei G&CC – North Course Monte Rei Golf & Country Club ligger… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video