Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Monte Rei Golf & Country Club
551

Monte Rei Golf & Country Club.

Monte Rei Golf & Country Club är anläggningen som redan från start bestämde sig för att leverera högsta kvaliteten på alla punkter, från banans skick och design till klubbhus, faciliteter och service!

Boende i lyxiga villor

Monte Rei Golf & Country Club ligger vackert beläget med utsikt över bergen i norr och Atlanten i söder – en naturupplevelse utöver det vanliga. Här bor du som gäst i exklusiva villor i närheten av klubbhuset, villorna finns i olika storlekar för att passa just ert sällskap, från 1 – upp till 4 sovrum med plats för 8 personer. Villorna har ett gemensamt område som heter Veranda och erbjuder restaurang, bar, pool, solstolar, tennis, gym och spa.

Besök Tavira och Fábrica Beach

Är du nyfiken på omgivningarna runt omkring Monte Rei Golf & Country Club kan vi bl.a. rekommendera ett besök till Tavira och Fábrica beach, båda utflykterna ligger ca 15 minuter ifrån anläggningen. Tavira är en liten mindre stad som till största delen består av tjusiga gamla smala gränder. Här finns mysiga restauranger, kyrkor och trevlig shopping. En annan trevlig utflykt är Fábrica beach som erbjuder små mysiga butiker och restauranger längst med strandpromenaden. Den magiska sandstranden Fábrica beach nås lättast via en kort båttripp från lagunen i Fàbrica.

Är du ute efter en längre dagsutflykt? Det är inte mer än två mil till spanska gränsen och de milslånga och surfvänliga stränderna. Föredrar du storstadens puls? Här finns både Sevilla som är Spaniens fjärde största stad (med 1,3 miljoner invånare) och hamnstaden Cádiz inom räckhåll –  båda är värt ett besök.

Monte Rei G&CC – North Course

Monte Rei G&CC – North Course är den första av två planerade banor och öppnades under sommaren 2007. Banan är en Jack Nicklaus ”signature course” och utsågs snabbt till en Portugals bästa banor! På Montei Rei ingår alltid golfbil och rangebollar i greenfeen och med 12-minuters startintervall spelar ni med känslan av att vara själva på banan.

Golfbanor i närheten

Monte Rei G&CC – North Course

Monte Rei G&CC – North Course Monte Rei Golf & Country Club ligger… Läs mer

Quinta do Vale Golf

Quinta do Vale Golf Quinta do Vale är en spännande och utmanande bana… Läs mer

Fler bilder

Video