Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Jörgen
Montado är en lite enklare resort. Banan lämplig för klubbgolfare som spelar säsongens första ronder. Hotellet och personalens service mycket bra. Lite lyhört på rummen. Men fina rum. Spa var inte mycket att ”hänga i granen”, såg betydligt bättre ut på bild. Gymmet pinsamt dåligt, det bör de ta bort. Ser bara ruffigt ut. Maten kan jag inte säga så mycket om, blev magsjuk första kvällen och hade ingen matlust under veckan. Skulle inte rekommendera någon att stanna en längre tid där om du inte kan roa dig själv kvällstid. Efter golfen finns det inte mycket att göra och ganska långt till ”civilisationen”.
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Montado Hotel & Golf Resort
451

Montado Hotel & Golf Resort

Montado Hotel & Golf Resort ligger en dryg halvtimma söder om Lissabon i Portugal. Från flygplatsen tar man vägen söderut över den häftiga bron ”Ponte Vasco da Gama” och fortsätter mot Setubal som är närmsta stad från resorten. Hotellet öppnade 2009 och har 93 rum varav 42 är Superior om 25m², 48 Standard på 18m² och de sista 3 rummen är Suits på hela 45m².

Fina faciliteter på Montado

Hotellet ligger mitt på golfbanan med samma namn så du har bekvämt gångavstånd till första tee samt till övningsområden. Här finns också utomhuspool, gym och spa för den som vill lea upp kroppen efter en tuff dag på golfbanan. Resorten lämpar sig också väldigt bra för konferenser då det finns fina konferensrum för 10 – 100 personer.

Omringad av vingårdar

Området söder om Lissabon och Rio Tejo har mycket att erbjuda. Här finns flera trevliga banor om du vill testa något annat, de närmsta är Troia, Quinta do Peru och Aroeira. Samtliga håller bra klass och är inom 40 minuter från hotellet. Är du vinintresserad finns här flera kända vingårdar som till exempel da Fonseca bara 25km från hotellet.

Golfbanor i närheten

Montado Golf Club

Montado Golf Club Montado Golf Club är banan som ligger i direkt anslutning… Läs mer

Quinta do Peru Golf Club

Quinta do Peru Golf Club Quinta do Peru Golf club ligger söder om… Läs mer

Troia Golf

Troia Golf Troia golf är en häftig upplevelse. Beläget på Troiahalvön söder om… Läs mer

Aroeira Golf

Aroeira Golf Aroeira golf ligger söder om Lissabon vid Caparicas stränder. Här ligger… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video