Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Susanne
Tack för hjälpen med att arrangera vår resa. Vi har haft det underbart. Fantastiska rum, bra resort. Jätteroliga banor även om greenerna inte var de allra bästa. Korthålsbanan bara så himla kul - vi har spelat tre rundor på varje bana, bokade några varv extra på plats. En dagstur till Altea hann vi också med och två besök nere i Benidorm, där det var festival hela veckan "benidorm-dagarna". Stans fyrverkeriet har vi sett från rummen varje kväll. Mycket trevliga rum, tack för det -:). Väldigt nöjda!
Birgitta
Mycket fint hotell med känsla att man bor i en liten lugn by. Generösa utrymmen i rummet. Gångavstånd till två golfbanor av skilda karaktärer.
Annika
Mycket trevligt hotell med väldigt bra frukost. Stort poolområde med flera olika pooler. Gångavstånd till golfklubben.
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Melía Villaitana Golf Resort
451

Villaitana

Villaitana Golf Resort är en mycket spännande och mäktig golfresort där arkitekturen efterliknar en spansk medelhavsby. Resorten är uppbyggd som en miniatyrstad med byggnader som liknar historiska byggnader i området. Hotellet är stort och rymmer faktiskt 2 olika hotell, ett Melía hotell och ett The Level som är Mélias femstjärniga hotellalternativ. Sammanlagt 455 rum där The Level står för 99 av dem. Så här har du gott om valmöjligheter vad gäller olika rumskategorier.

Hotellet har fina faciliteter flera olika poolområden på totalt 5 000 kvadratmeter, bland annat en konstgjord beach mitt på anläggningen. Här finns också gym, tennisbanor, padelbanor, enorma konferensytor, fotbollsplaner och mycket mer. Villaitana är för golfare, men såklart även för sol & badgäster som dras till Benidorm under sommarmånaderna. Därtill kan de erbjuda fina events då de har stora ytor och möjligheter. Golfturen har skräddarsytt resor till Villaitana länge och det gäller både för träningsgrupper, individuella resenärer och företag. Men även för grupper som vill spela padel och golf.

Restauranger för alla smaker

Här på Villaitana finns flera olika restauranger att välja mellan om du inte tänkt åka till Alicante, Benidorm eller Altea. Restaurangerna har öppettider som varier över säsongen så man bör alltid stämma av och boka bord. Casa Nostar är ett Italienskt alternativ, Papa Mambo har det mesta och serverar både lunch, middag och drinkar. Mosaico är en bufférestaurang där frukost även serveras. Under sommarsäsong är den även öppen för lunch vid poolen. Barbeque Restaurant är vad den heter och är säsongsbetonad.

Golfbanor av Jack Nicklaus

Golfbanorna av Nicklaus designteam ligger precis utanför Melía Villaitana och senast 2019 spelades European Seniortour på Levante Course vilket visar på att det är en fullt kapabel bana. Levante Course och Poniente Course skiljer sig tydligt åt, Levante är den långa tuffare och Poniente kortare och mer teknisk. Vi tycker båda är bra, på sina egna vis. Javisst, Poniente är kort men inte på något sätt lätt och den kräver helt andra slag än Levante. Vi tycker såklart du ska testa bägge när du är på plats. Golfbil ingår alltid på Poniente så behöver man en lite lugnare golfdag passar Poniente bra.

Golf på Costa Blanca, med mera

Längs Costa Blanca finns givetvis mängder av bra banor och vi vill såklart att du ska spela så många som möjligt. I närheten av just Villaitana skulle vi säga att golfutflykter till Bonalba, Alenda, Font del Llop, Alicante Golf  och La Sella passar bra. De ligger alla bra till inom 20-40 minuter och är spännande golfbanor.,

Våra gästers upplevelser om anläggningen

Villaitana Golf Resort är en populär anläggning och något av vår egna favorit, vi har många gäster här – årligen. I våra nyhetsmail har vi en stående punkt som vi kallar för Månadens Intervju. Där ringer vi upp och intervjuar våra gäster som varit på anläggningen och frågar om deras upplevelser. Läs våra gästers egna upplevelser av anläggningen när vi ringde upp dem för en intervju!

Avstånd
Benidorm 6 km | Altea 13 km | Alicante centrum 42 km | Alicante flygplats 55 km

Golfbanor i närheten

Villaitana Golf

Villaitana Golf Villaitana Golf Resort erbjuder två banor av Jack Nicklaus Design. Levante… Läs mer

Alicante Golf

Alicante Golf Alicante Golf, designad av golflegenden Severiano Ballesteros. Banan ligger strax norr… Läs mer

Font del Llop Golf Resort

Font del Llop Golf Resort Font del Llop Golf Resort har bara några… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video