Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Henrik
Hotellet va kanon bra! Kunde inte bli bättre, hit åker vi lätt tillbaka
Lars
Ett riktigt bra hotell med ett fantastiskt läge och mycket trevliga rum. Nära hamnen, nära stranden och nära gamla stan med alla trevliga restauranger. Och frukostbuffen var det bästa av allt, helt fantastiskt fräsch med ett otroligt utbud.
Olof MagnussonEtt hotell med superläge nära strand, gamla staden, centrala Alicante och hamnen, restauranger, barer och nöjen. Rummen är fräscha och man har i princip bra utsikt oavsett vilket rum man får på hotellet. Personalen är mycket behjälplig med att boka restauranger och ge tips. De bokade även transport för oss till golfbanorna då vi inte hade gjort det från början. Kan verkligen rekommenderas när man skall bo i centrala Alicante.
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Melia Alicante
451

Melia Alicante

På Melia Alicante bor du centralt mellan hamnen och stranden med gångavstånd till det mesta – som gamla stan, restauranger och shopping. Här kan du välja att bo i rum med 4* eller bo på den 5* delen som i Melias koncept heter ”The Level”, oavsett är det ett modernt hotell med bästa tänkbara läge. Hotellet ligger som på en pir ut i havet och har en marina med fina båtar utanför. Från hotellet och utomhuspoolen nås du av härlig utsikt vart du än tittar, som över den långa sandstranden, havet och hamnen. Ett perfekt alternativ för dig som vill bo ”mitt i stan”.

Med Melia Alicante som utgångspunkt når du flera trevliga och bra golfbanor inom 25 minuter, närmast ligger Seve Ballesteros banan Alicante Golf. Gillar du att spela på annat än golfbanor ligger Casinot precis utanför hotellet. Detta är helt enkelt ett hotell för dig som vill ha lite mera puls runt omkring dig.

Avstånd
Alicante Golf 7km | Font del Llop Golf 20km | Alenda Golf 20km

Golfbanor i närheten

Alicante Golf

Alicante Golf Alicante Golf, designad av golflegenden Severiano Ballesteros. Banan ligger strax norr… Läs mer

Font del Llop Golf Resort

Font del Llop Golf Resort Font del Llop Golf Resort har bara några… Läs mer

Alenda Golf

Alenda Golf Alenda Golf slog upp portarna 1999 och är en spektakulär bana… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video