Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Jimmy
Spenderade förra veckan vid Mar Menor. Vi bodde sex personer i en lägenhet på Mar Menor Residences, som är mycket prisvärt och håller en god standard. Vi spelade Mar Menor, El Valle, Hacienda Riquelme, Hacienda del Alamo, Alhama Signature och så tog vi en liten avstickare till Las Colinas på väg tillbaka till Alicante flygplats. Samtliga dessa banor är roliga, utmanande och har en tilltalande lay out. Möjligen, om man ska leta efter något negativt, att Mar Menor är snäppet sämre på samtliga de tre punkterna. Alhama är absolut kronjuvelen bland Nicklaus-banorna, där alla banorna är enkla att klara utan bil. Las Colinas är en fantastisk bana och anläggning på alla sätt. Här rekommenderas bil om du inte är i hyfsad form, då den är mer kuperad och har långa avstånd från green till nästa tee. Skulle också vilja ge tipset om staden/byn Los Alcázares som ligger 6 km från anläggningen. Här finns många bra restauranger med La Tropical och Bistro Hemingway i topp och längs strandpromenaden finns en del mysiga ställen. Slutligen vill jag varmt rekommendera AKI som er researrangör. Allt har flutit på perfekt, från incheckning på Arlanda och hela vägen via hyrbil, boende, golf och hemresa! Tack Jonas! OBS: Betyget - 5 stjärnor är baserade på att vi spelade just de banor vi spelade.
Nesko Stefanovski
Nyss hemkomna efter andra året och 5 dagar på Mar Menor Residences . Denna gången spelade vi Mar Menor, Las Colinas, El Valle, Lo Romero och Hacienda Riquelme. Boendet i lägenheterna är mycket prisvärt och närheten till dom olika golfklubbarna är smidigt. AKI golftravel rekommenderas starkt då allt fungerar smidigt från första kontakt. Nästa år kör vi AKI igen!
Andreas
Vi är supernöjda med vår vistelse på Mar Menor Residences. Lägenheten höll hög klass och servicen var mycket bra. Frukosten som ingick var enkel men helt ok. Banan på resorten var i bra skick och en lagom bana att köra första dagen. Alhama Signature dag två var klurigare med djupa bunkrar och utmanande greenområden. Dock ganska snäll från tee så passar alla spelare. Dag tre spelade vi El Valle som ställer högre krav på ditt spel och banan är också något mer kuperad vilket tar på krafterna om man inte väljer att åka golfbil. Sista dagen spelade vi Font del Llop som var en riktig pärla uppe i bergen nära Alicante flygplats. Banan var i utmärkt kondition med välskötta greener och fairways. Här rekommenderas dock golfbil då det stundtals är ganska långt mellan hålen och terrängen kuperad. Gästvänligheten och servicen var över förväntan på alla ställen vi besökte under vår vistelse. Vi kommer garanterat att boka även nästa resa via AKI Golftravel då allt fungerade perfekt från första kontakt.
Eskil
Hej, Vill bara ge lite feedback från vår resa. Allt gick bra och vi är mycket nöjda med Mar Menor och de tre banor vi valde att spela. Banorna var i bra skick och vi åker gärna tillbaka och spelar dem igen. Anläggningen håller också den standard man kan önska sig så allt sammantaget ett riktigt gott betyg . Återkommer inför kommande resor och har du roliga, spännande förslag så får du gärna höra av dig.
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mar Menor Residences
451

Mar Menor Residences

Mar Menor Residences är en fantastisk anläggning en dryg timma sydöst om Alicante. Här finns lägenhter för 2-6 personer, ett fint Intercontinentalhotell och en trevlig golfbana. På anläggningen, uppbyggd som en liten stad, finns också flera restauranger och livsmedelsaffär. Ett stort plus med anläggningen är också systerbanorna av Jack Nicklaus Design som ligger i området och till bra priser för dig som bor på Mar Menor, och givetvis kan vi boka dem åt dig. Lägenheterna är modernt inredda med fullt utrustade kök, matgrupp, 1-3 sovrum, badrum och balkong.

Avstånd
Alicante flygplats 99km | Murcia 47km | Cartagena 19km

Golfbanor i närheten

Mar Menor Golf

Mar Menor Golf Första nio på Mar Menor golf är designade av David… Läs mer

Alhama Signature Golf

Alhama Signature Golf Alhama Signature Golf är banan som ska/skulle vara flaggskeppet av… Läs mer

El Valle Golf Resort

El Valle Golf Resort El Valle Golf Resort är en underbar och naturskön… Läs mer

Hacienda del Riquelme Golf

Hacienda del Riquelme Golf Hacienda del Riquelme Golf har en utmanande layout med… Läs mer

La Torre Golf

La Torre Golf La Torre Golf är inte speciellt lång men banans hinder… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video