Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mar Menor Residences Longstay
451

Mar Menor Residences Longstay

Mar Menor Residences är en fantastisk anläggning en dryg timma sydöst om Alicante i närheten av Murcia. Här finns trevligt boende med golfbana precis utanför dörren. Lägenheterna rymmer  2-4 personer, från 1 sovrum och badrum till större lägenheter om 2 sovrum och 2 badrum. Lägenheterna håller hög standard och erbjuder fullt utrustade kök, riktig spis med 4 plattor och ugn, Micro, kyl & frys och tvättmaskin samt Internet och internationella Tv-kanaler. Samtliga lägenheter erbjuder uteplats som balkong eller terrass. På anläggningen, uppbyggd som en liten stad, finns också flera restauranger och livsmedelsaffär samt ett 5-stjärnigt hotell. Hotellets reception är bemannad 24 timmar om dygnet och den servar er Longstaygäster och självklart har ni även tillgång till dess faciliteter.

Som Longstay alternativ är detta ett unikt golfparadis!

På Mar Menor ingår 28 dagars boende och medlemskap på 3 banor i priset. På anläggningen ligger Mar Menors egen bana, men ni har även tillgång till 2 andra golfbanor ritade av bl.a. Jack Nicklaus Design. Banorna Saurines de la Torre Golf och Hacienda del Álamo nås inom 30 minuter, båda är mycket trevliga banor med olika karaktär och spännande utmaningar!

GNK Golf Greenfee – medlemskap

Som Longstay boende blir du greenfee-medlem på IGNK Golf, som anläggningen heter. Detta innebär tillträde till samtliga 3 golfbanor mot en daglig greenfee på 9€, som betalas på plats. Mar Menor erbjuder daglig transfer efter förutbestämt schema till de olika golfbanorna. Men vi rekommenderar att ni kompletterar er vistelse med hyrbil, då får ni en större frihet och behöver inte anpassa er till busstiderna. Mer om golfbanorna hittar ni här under.

Avstånd
Alicante flygplats 99km | Murcia 47km | Cartagena 19km

Golfbanor i närheten

Mar Menor Golf

Mar Menor Golf Första nio på Mar Menor golf är designade av David… Läs mer

Saurines de la Torre Golf

Saurines de la Torre Golf Saurines de la Torre Golf är den nyaste… Läs mer

Hacienda del Alamo Golf Club

Hacienda del Alamo Golf Club Golfbanan Hacienda del Alamo Golf Club ligger vackert… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video