Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa
551

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa öppnar upp sig för dig till ett nyrenoverat (2021) femstjärnigt lyxhotell som verkligen ligger i hjärtat av Meloneras och granne med det blå havet. Hotellet har inte sparat på något när dom nu tar nästa steg i sin resa framåt och erbjuder dig en lyxig vistelse och med en service i absoluta toppklass.

Beläget på öns sydligaste punkt

Hotellet som verkligen ligger på Gran Canarias sydligaste punkt är byggt i en stilren kolonialstil och vi på Golfturen tycker att hotellet påminner om ett pampigt palats. I riktning mot havet kommer du nu in i hotellets gigantiska trädgård (76 000 m2) och här breder hotellets egna olika typer av pooler och palmer ut sig och skapar på det sättet en avkopplande miljö, här finns även en egen anlagd sandstrand. Hotellets Spa är väl värt ett besök då det bjuder på en spektakulär upplevelse med en tydlig design av det vulkaniska landskap som ön Gran Canaria omger sig av. Alla delar på hotellet pekar tydligt på att här ska du som gäst trivas och få din välförtjänta avkoppling som du så länge med rätta sett fram emot.

Fantastisk mat

Hotellets egna restauranger håller lika imponerande nivå som själva boendet i sig själv och här kommer du få möjlighet att äta mat från världens olika hörn. Under er tid på plats rekommenderar vi ett besök på deras välkända Argentinska köttrestaurang El Churrasco som ligger strax utanför hotellet längs den fina strandpromenaden. I hotellets buffétrestaurang (Alameda) finns det t.ex. inte mindre än 13 olika stationer och samtliga med live cooking. På Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa som är öns största hotell har du nära till allt som händer oavsett om du vill komma ner till stranden för att bada, utforska områdets olika butiker eller utforska sanddynerna som breder ut sig längs Maspalomas.

Avstånd
Flygplats 36km | Maspalomas Golf 3km | Meloneras Golf 5km | Anfi Tauro Golf 18km

Golfbanor i närheten

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf Maspalomas golf är den äldsta golfbanan på den södra sidan av… Läs mer

Meloneras Golf

Meloneras Golf Meloneras Golf är enligt oss Gran Canarias bästa golfbana, öppnades under… Läs mer

Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf Ett besök på Anfi Tauro Golf är en upplevelse som… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video