Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

L´Embitu Hotel
451

L´Embitu Hotel

L´Embitu Hotel är ett nytt ikoniskt lyxigt 4* Superior-hotell i hjärtat av Tallinns centrum. Njut av vad Tallinn har att erbjuda, sov som en kung i ett av deras 125 förtrollande rum eller underbara sviter. Vakna upp till en fantastisk frukost på Restaurant ROOF, med en charmig utsikt över Tallinn. För den som uppskattar kvalitetsviner och smakfulla tapas erbjuder vår Vin & Tapas-källare en oslagbar kombination av val och smaker, perfekt för att avsluta dagen på bästa sätt. Den vidöppna takterrassen erbjuder panoramautsikt över den vackra Lembitu Park och Tallinns centrum.  För en avkopplande stund, utforska anläggningens vackra Spa & Relaxavdelning med sin lugna atmosfär. Här kan du njuta av en inomhuspool med hydromassagezoner, en avkopplande japansk pool, uppfriskande kalla dopp, ångbastu och traditionell bastu. Som gäst på hotellet har du även fri tillgång till gymmet.

Golf runt Tallinn

Estonian Golf & Country Club hittar vi 25 km från Estlands huvudstad, Tallinn och rankas bland Kontinentaleuropas bästa resorts. Anläggningen finns med bland Östeuropas finaste och slingrar sig fram längs Östersjökusten och Jägala River Delta. Sammantaget erbjuder anläggningen 27 hål, bra träningsområden och trevliga faciliteter – som lockat golfare sedan de öppnade 2005.

Niitvälja Golf hittar vi cirka 30 km utanför Tallinn och är Estlands äldsta golfklubb. För det första är banan känd för sin vackra natur, omtyckta layout med flera vattenhinder som tillsammans skapar en utmärkt golfupplevelse. Golfbanan började byggas 1993 och ursprungslayouten av banan har skapats av den svenske arkitekten Åke Persson. Då bestod banan av 9 hål och när det var dags för utbyggnad till en komplett anläggning och dagens bansträckning kontaktades Peter Chamberlain 2006, då 18-hålsbanan invigdes. Niitvälja utmanar golfare på alla nivåer och bjuder in till trevlig golf med roliga och ibland tuffa utmaningar.

Pärnu Bay Golf Links

Vill du spela Linksgolf under ditt besök i Estland behöver du bege dig till Estlands sommarstad Pärnu som ligger ca 2 timmar söder om Tallinn. Här hittar vi Estlands linksbana #1 Pärnu Bay Golf Links. Anläggningen öppnade upp sina portar först 2015 och är Estlands första Linksbana. Golfbanan är designad av Lassi Pekka Tilander ihop med Mick McShane som leadshaper. Här klipper man spelfältet i fairwayhöjd från tee till green och ger en flytande och sömnlös design. Banan erbjuder breda fairways och utmanande hål och vinden gör sig ofta påmind.

Golfbanor i närheten

Estonian Golf & Country Club

Estonian Golf & Country Club Estonian Golf & Country Club hittar vi 25… Läs mer

Niitvälja Golf

Niitvälja Golf Niitvälja Golf hittar vi cirka 3 mil utanför Tallinn och är… Läs mer

Fler bilder

Video