Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lavida Hotel at Camiral Golf & Wellness
451

Lavida Hotel at Camiral Golf & Wellness är en av Spaniens absolut bästa golfresorts med sina två topprankade banor, Stadium – och Tour Course samt sina två hotellanläggningar Hotel Camiral***** och Lavida hotel. Det sistnämnda Lavida Hotel, slog upp portarna så sent som våren 2018. Hotellet har en fin utomhuspool med närliggande loungebar och restaurangen Bella’s, som utöver trevlig atmosfär erbjuder på allt från pizza till pasta och sallad.

Lavida Hotel at Camiral Golf & Wellness

Hotellet består av 50 moderna rum som är utrustade med framstående sängar, platt-tv, supersnabbt Wifi och privat balkong med utsikt över golfbanorna. Med boende på Lavida Hotel bor du bakom 10:ans green på Tour Course med direkt anslutning till anläggningens båda mästerskapsbanor och fina träningsområden. Träningsområdet innehåller bland annat en väl tilltagen drivingrange med grästee´s, mattor under tak och studio samt chip/pitch green. Om du behöver vila golfmusklerna finns det en fantastisk Spa-anläggning på systerhotellet Camiral (som du får nyttja mot tillägg) samt en mängd utmanande fritidsaktiviteter som tennis, padel, cykling, vandring, trädpark och ziplines.

Besök Girona eller Costa Bravas stränder

Är du nyfiken på omgivningarna kan vi rekommendera ett besök i Girona som ligger cirka 30 minuter bort. Där finner du mängder av restauranger och shopping. Den gamla stadsdelen består till stor del av gamla byggnader och smala gränder. Gironas största sevärdhet är Katedralen som började byggas på 1000-talet. Vill du istället besöka Costa Bravas stränder på en ledig stund har du cirka 40km till Platja de Aro där du kan strosa längs strandpromenaden, sola och bada. Till Barcelona är det lite längre, du får räkna med en dryg timma i bil. Men staden är fantastisk och förtjänar såklart ett besök om tiden finns.

Camiral Golf & Wellness – Stadium & Tour Course

Lavida Hotel ligger i direkt anslutning till två av Spaniens bästa banor och egentligen behövs inga andra utflykter under din vistelse här. De håller mycket hög standard, både när det kommer till layout och skick. Stadium är något smalare från tee medans Tour är något snällare men har istället något tuffare greenområden. Smaken är som baken och vi tycker det är jämt skägg mellan de två. Skulle du vilja göra en utflykt till en annan bana rekommenderar vi varmt Emporda Golf.

Avstånd
Barcelona flygplats 103km | Girona centrum 20km | Strand 25km | Figueres 56km

Golfbanor i närheten

Camiral Golf & Wellness Stadium Course

Camiral Golf & Wellness Stadium Course Vissa menar att Camiral Golf & Wellness… Läs mer

Camiral Golf & Wellness Tour Course

Camiral Golf & Wellness Tour Course Camiral Golf & Wellness Tour Course är… Läs mer

Emporda Links & Forest

Emporda Links & Forest Emporda Links Forest har numera 36 hål varav Linksdelen… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video