Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Las Terrazas de Abama Suites
551

Las Terrazas de Abama Suites

Las Terrazas de Abama Suites är ett 5-stjärnigt lägenhetshotell som är familjevänligt beläget nära Abama Golf. Lägenhetshotellet har totalt 91 luftkonditionerade rymliga rum med uteplats och moderna bekvämligheter. Lägenheterna är rymliga och erbjuder alla kök, matsal och tvättmaskin samt ett badrum till varje sovrum. Bor du tex i lägenheten om tre sovrum är den drygt 150m2 och man kan bo upp till 6 personer. Alla med varsitt sovrum och badrum och till sin egna lilla del i lägenheten är det dörr från den gemensamma sällskapsytorna. Alla lägenheterna erbjuder uteplats, som är större i storlek beroende på vilken storlek på boende hu har. Här finns som sagt var all bekvämligheter du förväntar dig och lägenheterna är självklart även utrustade med  platt-tv med satellitkanaler, skrivbord, värdeförvaringsskåp mm. Andra bekvämligheter som erbjuds på hotellet inkluderar gratis wi-fi i allmänna utrymmen, en restaurang, en bar/lounge, en strandbar och gratis transport till stranden.

Fritidsaktiviteter

Anläggningen erbjuder 4 poolområden (uppvärmda till 28*) och hela 17 tennis -och pendelplaner. Gästerna kan även använda hotellets fitnesscenter och njuta av massage på rummet mot en extra avgift. Fritidsaktiviteter som golf, tennis och simning finns tillgängliga på plats, medan andra aktiviteter kan utforskas i närheten.

Abama Golf

Anläggningen har sin egna golfbana, Abama Golf Club som byggdes 1998 av Dave Thomas. Abama golf är den högst rankade banan på Kanarieöarna och på 15:e plats i Spanien, även den dyraste på Teneriffa. Banan startar tufft med 3 hål ganska kraftigt uppför men vänder sedan nedåt och bjuder på ett par kanonhål när man närmar sig hotellet. Du kommer att utmanas att spela bollen från lite lutande lägen både runt greener och på fairway. Banan är ganska kuperad men golfbil är inkluderat i greenfeen, här finns också en rymlig och bra range samt puttgreen.

Avstånd
Abama Golf 200 m | Costa Adeje 15 km | Teneriffas södra flygplats (TFS) 31 km

Golfbanor i närheten

Abama Golf

Abama Golf Abama golf är den högst rankade banan på Kanarieöarna och på… Läs mer

Buenavista Golf

Buenavista Golf Buenavista Golf slingrar sig förbi utanför hotellet Meliá Hacienda del Conde… Läs mer

Fler bilder

Video