Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Peter Sandberg
Jättefin anläggning med fin utmanande bana, bra lägenhet och mycket trevlig och duktig personal. Enda nackdelen är att den ligger lite undan som gör det lite svåra om man vill hitta på ngt annat en kväll. Men är man kvar så finns en bra restaurang att tillgå.
Lars Arvidsson
Lite långt från den mycket fina lägenheten & klubbhuset. Löste sig på bästa sätt med smidig & välfungerande shuttle. Bästa reception för incheckning, starttider mm. Lysande bra personal!
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Las Colinas Residences
451

Las Colinas är beläget knappt 70km söder om Alicantes flygplats och 20 km från Torrevieja. Detta exklusiva komplex erbjuder boende för 2-6 personer i lägenheter eller villor som ligger i anslutning till banan med samma namn. Golfbanan öppnade 2010 och är en design av Cabell B Robinson som bland annat designat La Reserva på Costa del Sol och Praia del Rey norr om Lissabon. På kort tid har banan och boendet gjort sig ett namn som en anläggning med bra service och kvalité. Här finns fina utflyktsmöjligheter till andra banor i närheten som Campoamor, Villamartin, Las Ramblas, La Finca, Lo  Romero med flera.

Lyxiga lägenheter och villor för 2-6 personer

Anläggningen erbjuder lyxigt boende för 2-6 personer i lägenheter eller villor som ligger i anslutning till banan. Boendet ligger inte precis vid klubbhuset så det kan vara en bit att gå. Men det finns shuttleservice på Las Colinas som går mellan de olika boendealternativen och klubbhuset. Man har också alternativet att hyra så kallade ”roadbuggies” som man då får använda från banan och parkera utanför sin lägenhet eller villa. Vid klubbhuset finns en minimarket där du kan handla det allra nödvändigaste (generösa öppettider måndag-lördag). Anläggningen har också en egen Beachclub på La Glea Beach i Campoamor en dryg mil från klubben dit klubben tar er med sin privata buss. Väl framme finns café, omklädningsrum, pool och privat parkering.

Las Colinas Golf & Country Club – Nu med tre Restauranger!

Alla boendealternativ är fullutrustade med köksredskap och allt som hör därtill. Vill du ändå inte stå vid spisen själv går det fint att lägga till för frukost i klubbhuset där du också finner tre restauranger för lunch och middagar, detta innebär att anläggningen erbjuder ett internationellt, ett italienskt – och ett japanskt kök.

Det senaste tillskottet Il Palco (öppnade 2020) erbjuder ett italienskt kök och serverar en meny som bygger på kärnan i traditionella italienska rätter. Här utlovas en noggrant utformat meny med kreativa och autentiska recept som kommer att glädja den även den mest krävande gommen.

Unik Café serverar väl utformade rätter för att tillfredsställa de olika smakerna hos en internationell kundkrets. Dess kök, som är enkelt men baserat på ingredienser av högsta kvalitet och återuppfinner klassiska rätter är mycket uppskattat.

Enso sushibar erbjuder kunderna elegans, harmoni och enkelhet som kännetecknar japansk mat. En kulinarisk upplevelse som följer reglerna för japansk mat, samtliga rätter innehåller den finaste kvalitet av ingredienser.

Las Colinas – toppbana söder om Alicante

Området söder om Alicante erbjuder mängder av banor och Las Colinas är en av de senast anlagda. Banan har rosats sedan den öppnade 2010 och våra kunder trivs extremt bra här. Banan är utmanande men ändå inte för svår, skicket håller hög nivå och faciliteterna kring klubbhuset mycket bra. Här finns även 3 tennisbanor och 1 padelbana.

Avstånd
Torrevieja 20km | Campoamor Golf 5km | Villa Martin Golf 12km |

Golfbanor i närheten

Las Colinas Golf Country Club

Las Colinas Golf & Country Club Las Colinas Golf & Country Club öppnades… Läs mer

Las Ramblas Golf Club

Las Ramblas Golf Club Las Ramblas Golf Club ligger i ett naturskyddat området… Läs mer

Villamartin Golf Club

Villamartin Golf Club Villamartin Golf Club ligger i utkanten av Torrevieja söder om… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video