Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

La Sella Golf Resort & Spa
551

La Sella Golf Resort & Spa

La Sella Golf Resort & Spa är en gömd pärla i Montgo nationalpark, drygt en timme från Alicantes flygplats. Även om Villaitana är den mer kända golfresorten i området, har Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa genomgått en omfattande renovering och höjt kvaliteten ännu mer. Gäster känner sig som hemma på hotellet, som har en metrologiskt bra plats mellan Medelhavet och bergskedjan, vilket ger många soltimmar. Förutom La Sellas 27-håls golfbana precis utanför dörren finns också en Spa-anläggning och utomhuspooler. Städerna Denia och Javia ligger också i närheten, vilket ger möjligheter till utflykter. Sammanfattningsvis är La Sella Golf Resort & Spa en fantastisk destination för golfare.

Anläggningen

Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa är ett 5-stjärnigt hotell som har renoverats för att skapa en mer avslappnad atmosfär. Hotellet har 186 rymliga och ljusa rum med utsikt över golfbanan eller poolområdet. Brasserie Montgo är huvudrestaurangen och det finns också en thai- och medelhavsinspirerad restaurang. Gästerna kan koppla av på hotellets spa-område med jetstrålar, jacuzzi och bastu. Hotellet ligger nära de trevliga stränderna i Denia och Javia där besökare kan smaka på spansk mat och efterrätter på caféer. Detta boutiquehotell är perfekt för golfare och avkopplingssökande resenärer som vill njuta av högklassig service och avkoppling.

Golfbanan

Golfbanan La Sella Golf har funnits sedan 1992 och är skapad av ingen mindre än golflegendaren José-Maria Olazabal och ligger bara två minuters promenad från hotellet. Klubben har genomgått renoveringar under åren, inklusive en totalrenovering av greener och bunkrar under 2021, för att förbättra golfupplevelsen. Banan har 27 hål, uppdelade i tre slingor som är namngivna efter vindarna: Llebeig, Gregal och Mestral. Varje slinga erbjuder en unik golfupplevelse, inklusive vattenhinder, smala fairways och bredare fairways. Efter en runda golf kan gästerna koppla av på den utomhusterass och njuta av spanska tapas och en uppfriskande drink. Olazabal har designat 16 andra banor, inklusive Pula Golf, Costa Navarino Hills och Costa Ballena, alla välkända inom golfvärlden. Banans natursköna omgivningar bidrar till skönhet och karaktär.

Tips från Golfturen:

Både Denia & Javia är två trevliga kuststäder som erbjuds bara 10 minuter med taxi från hotellet. För den som önskar en mer gastronomisk upplevelse rekommenderar vi Denia som har flertalet bra restauranger. Önskar ni i stället ännu mer stad finns Valencia längre upp längs kusten. Önskar du att spela ännu mera golf? I så fall kan vi rekommendera att prova på La Galiana som är en häftig men utmanande bana cirka timmen från La Sella.

Golfbanor i närheten

La Sella Golf

La Sella Golf La Sella Golf är en fantastisk golfanläggning designad av golflegenden… Läs mer

Fler bilder

Video