Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Torbjörn Sääf
Mycket trevlig anläggning som har allt!
Bengt HolmEtt besök ger besökaren en total golfupplevelse, med bra golfbanor, förstklassigt hotell och närhet till många restauranger av olika karaktär. Södra banan är lång och utmanande, norra lite kortare, men med strategiskt placerade raviner, som kan ställa till det om man inte har en bra dag. Västra banan kort, men du bör kunna placera dina slag för att hålla bollen i spel. Alla tre ger en spelare en bra utmaning oavsett handicap.
Arne LernhagEn golfanläggningarna av mycket hög klass. Bra rum, utmärkt service och god mat. Tre golfbanor av lite olika karaktärer som man kan variera med.
Bo RobertssonNorra och södra banorna är de som jag (medelgolfare) trivs bäst med. Banorna som ligger i anslutning till ett hotell av hög klass innebär att helheten blir mycket bra. Den västra banan, som ligger 5 minuters bilväg från hotellet, måste jag ha en bra golfdag för att tycka om.
Lennart OlivLa Manga Club är en av de bästa golfanläggningarna i Europa, helt jämförbar med de bästa i USA. Två av banorna är klassiska parkbanor med något olika karaktär medan den tredje banan är en för medelgolfaren mycket utmanande kuperad skogsbana. Hotell och restauranger håller mycket hög klass med utmärkt service.
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

La Manga Club Golf & Spa
551

La Manga Club Golf & Spa

Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa är beläget längst Costa Cálida som betyder den varma kusten. Tack vare heta vindar från Afrika ger klimatet milda vintrar vilket passar oss golfare perfekt. Det havsnära läget och de många soltimmarna gör det till en idealisk golfdestination. Anläggningen är en av de största och bästa golfanläggningarna i Europa, med sina tre 18-hålsbanor, korthålsbana och fantastiska träningsfaciliteter inom flera olika idrotter. Här finns förutom golfen 28 tennisbanor, fotbollsplaner, padel, gym och cricket samt ett trevligt Spa, som sagt var en komplett sportanläggning – där du kan gör allt! La Manga är som en liten stad där man finner det mesta som restauranger och enklare mataffär. Anläggningen ligger drygt 10 mil söder om Alicante och närmsta stad är Cartagena.

Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa

Hotellet har under det senaste året hållit stängt och genomgått en totalrenovering och öppnar nu upp sina portar och välkomnar gäster från och med maj 2023. Numera ingår hotellet i den exklusiva hotellkedjan Grand Hyatt och erbjuder ett exklusivt och femstjärnigt hotell. På Grand Hyatt bor man både bekvämt och lyxigt i den underbara omgivningen. Anläggningen som helhet är lika stor som Monaco. Byggnaden är av klassisk spansk stil med utomhuspoolen i centrum ihop med utsikt över golfbanorna, som vi hittar bara ett stenkast bort.

La Manga Golf

La Manga golf är en av Europas största sport resorts och även en av de största vad gäller golf. Med sina tre 18-hålsbanor och en pitch & putt erbjuder anläggningen sammanlagt 72 hål och blir det aldrig enformigt, de tre ”stora” banorna heter North, South och West.

Avstånd
Cartagena 29km | Murcia 67km | Torrevieja 62km

Golfbanor i närheten

La Manga Golf

La Manga Golf La Manga Golf är en av Europas största sport resorts… Läs mer

Fler bilder

Video