Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Alexander
Var på LaCala en vecka med en kompis. Vi spelade på Europa och America under veckan. Den tredje banan var stängd pga underhåll. Otroligt fina banor, välskötta, städat, bra tempo på alla som spelade. Hotellet hade väldigt trevlig personal som gjorde det lilla extra för att få oss må bra. Kommer absolut åka tillbaka nästa år.
Sigma Färg
Reste med kunder och sammanlagt blev vi hela 27 personer. Då är det en stor fördel att allt är nära, golfbanorna, restaurangerna och pool & spaområdet inom gångavstånd. Man behöver egentligen inte lämna området på hela resan, men vi rekommenderar ändå en restaurangtripp till Fuengirola, mest för att se något annat. Supernöjda med hela arrangemanget. Tack Golfturen och på återseende.
Ludde
La Cala gör verkligen jobbet! 3 banor av hög kvalitet som sätter dej på taktiska prov. Du bor fint på anläggningen med nära till allt och Fuengirola ligger bara en kortare taxiresa bort om du vill shoppa eller äta annat gott. Som träningsanläggning lämnar La Cala en del att önska med driving range någon kilometer eller två bort.
Oskar Iwdal
Var här tillsammans med bröder och far. Detta ställe överträffade våra förväntningar enormt. 100% service, allt från frukost, till hotellrummen. Banorna som vi spelade Asia och Europa) höll hög standard och kvalitet. Maten i de olika restaurangerna var mycket hög! Kan varmt rekommendera detta ställa om man vill åka iväg och ha allt på ett ställe! Kommer åka tillbaka!
Elisbeth Mineur
Fin anläggning med tre roliga och utmanande banor. Banlayouterna skilde sig åt mellan de tre där Asia stack ut, det är en väldigt spektakulär bana. Hotellets personal var trevliga och tillmötesgående. Frukosten var väl tilltagen,vi saknade ingenting! Restaurangerna var kanske inte någon gastronomisk upplevelse men hotellet ligger inte långt från olika städer så med en bilfärd på 20 minuter finns andra trevliga restauranger. Fint poolområde och ett Spa med allt man kan tänka sig... Jag rekommenderar varmt denna anläggning!
Per-Olof EkdahlHög standard på ett mycket trevligt hotell, glad och trevlig personal, och hyfsat kök (ngt bättre än snittet i Spanien). Hotellet är byggt med de tre golfbanorna i dess närhet, utan att bli störande. Mycket vacker utsikt och tyst och lugnt på kvällarna. Golffaciliteterna fungerade mycket väl, och personalen var alltid tillmötesgående. Samtliga tre banor, America, Asia och Europa, håller samtliga hög standard, och är genomsnittligt svårare än Svenska banor, men samtidigt mycket roliga och stimulerande att spela på! Ett ställe jag varmt rekommenderar!
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

La Cala Resort
451

La Cala Resort

Efter bara 30 minuter bilfärd från Malagas flygplats och i hjärtat av Spanska solkusten hittar vi La Cala Resort. Anläggningen är en av Spaniens största golfanläggningar med sammanlagt 60 hål. Hotell är mycket trevligt och omtyckt och ligger i centrum av de tre banorna på America, Asia och Europa. Hotellet är byggt i klassisk andalusisk stil och fogar över fina faciliteter såsom Spa-avdelning på 3000m2, pooler, tennis -och fotbollsplaner mm. Samtidigt som golf och avkoppling är i centrum har man som gäst möjlighet att besöka Malaga, Marbella eller Fuengirola som bara ligger ett par mil bort. Hotellet är byggt i U-form med poolen i centrum och erbjuder 107 rum i olika kategorier. Här har ni allt samlat på ett och samma ställe.

Avstånd
Santana Golf 6km | Puerto Banus 38km | Fuengirola 16km

Golfbanor i närheten

La Cala Golf

La Cala Golf Anläggningen La Cala Resort är en av Spaniens största golfanläggningar… Läs mer

Santana Golf

Santana Golf Santana Golf ligger drygt 3 mil väster om Malagas flygplats bara… Läs mer

Rio Real Golf

Rio Real Golf Rio Real Golf är en av de äldsta banorna längs… Läs mer

Santa Maria Golf Country Club

Santa Maria Golf Country Club Santa Maria Golf Country Club ligger en dryg… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video