Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hotel Telegraaf
551

Hotel Telegraaf

Hotel Telegraaf tillhör hotellkedjan Marriott Bonvoy och är ett lyxhotell som ligger i hjärtat av Tallinn, Estland. Hotellet är beläget i en historisk byggnad som tidigare var huvudtelekommunikationscentrum under tiden då Estland var en del av det ryska imperiet. Hotellet erbjuder hög standard på boende och service, inklusive eleganta rum och sviter, komplett Spa med pool, bastu, jacuzzi och ångbad. Här finns också fitnesscenter, konferensfaciliteter och fina matställen. Hotellet har 6 våningar med 83 rum och 4 sviter inredda i modern art déco-stil. Rummen har antingen utsikt över innergården eller gatan. Alla rum har värdeskåp, luftkonditionering, TV och gratis Wi-Fi. Det finns också minikylskåp, kaffebryggare, minibar och 24-timmars rumsservice.

Angående mat och dryck, på hotellet finns restaurangen Tjajkovskij, som ofta blivit rankad bland de bästa restaurangerna i Estland. Här är temat att kombinera musik och mat. På morgonen dukar hotellet upp en oförglömlig  frukostbuffé. Lobbybaren är öppen sent på kvällen. Du kan koppla av på sommarterrassen med utsikt över staden. I närheten hittar du restauranger som Restaurant Chedi, Restaurant Ö, Bocca och Restaurant La Bottega. Läget är utmärkt, då det ligger inom gångavstånd från många av Tallinns huvudattraktioner, såsom Rådhusplatsen, Alexander Nevskij-katedralen och Estniska nationaloperan.

Hotel Telegraaf historia

Efter att ångloket och telegrafen uppfanns på 1900-talet förblev ingenting i världen detsamma. Moderna tider har medfört teknikens angrepp och våra liv blir snabbare och snabbare. Få människor kan fortfarande njuta av ögonblicket och ännu färre kan skapa roliga stunder. Hotellet restaurerade en elegant byggnad från 1878, den tidigare centralbyrån för Estonian Telegraph och gjorde det till ett unikt lyxigt femstjärnigt hotell i Tallinns gamla stad.

Golf runt Tallinn

Estonian Golf & Country Club hittar vi 25 km från Estlands huvudstad, Tallinn och rankas bland Kontinentaleuropas bästa resorts. Anläggningen finns med bland Östeuropas finaste och slingrar sig fram längs Östersjökusten och Jägala River Delta. Sammantaget erbjuder anläggningen 27 hål, bra träningsområden och trevliga faciliteter – som lockat golfare sedan de öppnade 2005.

Niitvälja Golf hittar vi cirka 30 km utanför Tallinn och är Estlands äldsta golfklubb. För det första är banan känd för sin vackra natur, omtyckta layout med flera vattenhinder som tillsammans skapar en utmärkt golfupplevelse. Golfbanan började byggas 1993 och ursprungslayouten av banan har skapats av den svenske arkitekten Åke Persson. Då bestod banan av 9 hål och när det var dags för utbyggnad till en komplett anläggning och dagens bansträckning kontaktades Peter Chamberlain 2006, då 18-hålsbanan invigdes. Niitvälja utmanar golfare på alla nivåer och bjuder in till trevlig golf med roliga och ibland tuffa utmaningar.

Pärnu Bay Golf Links

Vill du spela Linksgolf under ditt besök i Estland behöver du bege dig till Estlands sommarstad Pärnu som ligger ca 2 timmar söder om Tallinn. Här hittar vi Estlands linksbana #1 Pärnu Bay Golf Links. Anläggningen öppnade upp sina portar först 2015 och är Estlands första Linksbana. Golfbanan är designad av Lassi Pekka Tilander ihop med Mick McShane som leadshaper. Här klipper man spelfältet i fairwayhöjd från tee till green och ger en flytande och sömnlös design. Banan erbjuder breda fairways och utmanande hål och vinden gör sig ofta påmind.

Golfbanor i närheten

Estonian Golf & Country Club

Estonian Golf & Country Club Estonian Golf & Country Club hittar vi 25… Läs mer

Niitvälja Golf

Niitvälja Golf Niitvälja Golf hittar vi cirka 3 mil utanför Tallinn och är… Läs mer

Fler bilder

Video