Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

CHRISTER WIIK
Vi är jättenöjda med resan och arrangemanget vi hade dock lite otur med vädret och sista golfdagen regnade och blåste bort, dom sa i Cambrils att det var det värsta ovädret de haft på 25 år! Kontakten med er på AKI Golftravel har varit kanon, blev väl en liten miss där då vi ville ändra transfertiderna men det löste sig hur smidigt som helst efter ett extra samtal, inga bekymmer alls. Lumines anläggningar var helt suveräna, verkligen jättefina banor med hög kvalité både på banorna och anläggningarna i övrigt. Personalen på Lumine var grymt trevliga och serviceminded. Hotell Monica var bra, Vi tycker vi fick vad som utlovats. Finns säkert lyxigare ställen men då får man ju också betala för det. Även här var personalen trevlig och glad. De serverade dessutom upp en riktigt bra frukostbuffé varje morgon, det fanns verkligen allt man kunde önska. Ha de fint Jonas och troligtvis hör vi av oss igen någon gång framöver när det blir dags för en ny resa.
Bengt Mellberg
Sammanfattning av golfresa till Lumine Golf: Vi bodde på Hotell Monica i Cambrils. Hotellet hade ett mycket bra läge nära havet med många trevliga fisk/skaldjursrestauranger inom promenadavstånd. Något hårda sängar, men det åtgärdade personalen med extramadrasser. Lumine golf var en mycket positiv överraskning med 2st 18-hålsbanor, Hills och Lakes, samt en 9-håls teknikbana. Där fanns även proffsiga övningsområden med gräsrange mm. AKI Golftravel hade förberett allt från transfer till och från flygplatsen till transfer från och till golfbanan....proffsigt. Vi åker gärna med AKI Golftravel igen! Benke&Lotta
Per-Olof Olsson
Åter I Sverige/Göteborg efter en härlig helg i Tarragona, Spanien. Tack för en välplanerad golfresa, samtliga spelare var mycket nöjda med valet av golfplats. Lumine G&CC var verkligen en trevlig golfanläggning. Val av Hotel Monica var mycket bra, transporterna fungerade utmärkt, inga flygförseningar. Sammantaget en härlig helg. Stort Tack än en gång Mvh P-O
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hotel Monica Cambrils
451

Hotel Monica Cambrils

Hotel Monica ligger en dryg timma söder om Barcelona i den spanska provinsen Tarragona i Katalonien. Cambrils var ursprungligen en mysig liten fiskeby men domineras nu av sol och badturism. Men givetvis finns fiskehamnen kvar och färsk fisk finns på de flesta menyer. Staden har cirka 30 000 invånare som antagligen är långt fler under de varma sommarmånaderna då turister vallfärdar till de vackra och långa stränderna. Men utanför de varmaste månaderna, när vi golfare helst är här, är det ett lugnare tempo med gott om plats på restauranger och strandpromenader.

Hotel Monica är ett av våra favorithotell i området, det är familjedrivet med en härlig atmosfär. Hotel Monica i Cambrils har tagit emot golfresenärer under många år, långt innan Infinitum (fd. Lumine) golfbanor fanns. Då spelades golfen mestadels på Bonmont, Panoramica Aigues Verds och Golf Costa Daurada. Men idag är det Infinitum Golf Club som dominerar golfspelandet men vi kan varmt rekommendera en utflykt till spektakulära Bonmont!

Hotellet har för att ligga mitt i stan ett härligt grönområde med stor utomhuspool. Poolen är dock ej uppvärmd. Restaurang för frukostbuffé och middag samt bar där golfarna gärna samlas för att diskutera dagens runda. Hotel Monica har också en en mindre relaxavdelning med jacuzzi, turkiskt bad, bastu och du kan även boka tid för behandlingar. Gym finns också på hotellet och fritt WiFi ingår. Samtliga rum har minibar, säkerhetsskåp och hårtork. Det finns olika rumskategorier från standard till junior suites. Vyer mot innergård, poolen, gatan och några med havsvy på distans. Det finns även ett par lägenheter att tillgå på Hotel Monica om man skulle vilja bo 4 vuxna i tillsammans. Dock är dessa svåra att få tillgång till då de är få till antalet, men fråga gärna!

Våran upplevelse om anläggningen

Hotel Monica är en populär anläggning och något av vår egna favorit, vi har många gäster här – årligen. Under sommaren 2020 mitt under pågående pandemi besökte Stefan på kontoret hotellet och Infinitum golf. Läs Stefans upplevelse om destinationen.

Avstånd
Infinitum Golf Club 14 km | Bonmont Golf 21 km | Barcelona flygplats 101 km

Golfbanor i närheten

Infinitum Golf Club

Infinitum Golf Club Infinitum Golf Club (fd. Lumine) ligger en dryg timma söder… Läs mer

Club de Golf Bonmont

Club de Golf Bonmont Club de Golf Bonmont har legat i skuggan av de… Läs mer

Fler bilder

Video