Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hotel Lopesan Villa del Conde
551

Hotel Lopesan Villa del Conde

Hotellet Lopesan Villa del Conde välkomnar dig i sin fulla prakt till en 5-stjärnig upplevelse och som vid en första anblick ser annorlunda ut än andra av områdets lyxhotell. Designen av hotellet är nämligen gjord efter en av byarna som finns på ön, Aguimes. Väl inne på hotellet ger en första känsla som att du likväl kunde stå i en pampig kyrka eller katedral, med deras höga torn som sträcker sig upp mot himlen. Men i änden av rummet finner du i stället Hotel Lopesan Villa del Conde välkomnande receptionen. Känslan är däremot helt rätt för den pampiga lokalen som receptionen är i ska vara en kopia av Aguimes stolthet, kyrkan.

Tornen är ett bra landmärke

Tornen blir även ett bra landmärke för hotellet som du klart och tydligt ser när du anländer från flygplatsen eller som du rent av ser på avstånd när du spelar t.ex. Meloneras Golf. Hotellet erbjuder som sig bör en rad olika rumskategorier men det som genomsyrar alla rum är att de är designade i en elegant och klassisk stil.

Gran Canarias finaste Spa

För den som vill lyxa till det extra finns det på hotellet som tillika också är öns finaste Spa Thalasso (köps till på plats) som breder ut sig under strandpromenaden med fin havsutsikt. På deras Spa finns allt från varma pooler, bastu samt olika typer av behandlingar. Inom det öppna hotellområdet finns det självfallet också flera olika typer av pooler varav en av dem har saltvatten varav några också är tempererade, så du kommer inte att bli besviken. På hotellet finns även restauranger i olika prisklasser, där samtliga håller en hög nivå och ligger utplacerade vid torget som också blir hotellets centrum. Efter avslutad golfrunda kan du njuta av hotellets olika pooler, promenera längs strandpromenaden eller med enkelhet komma ner till stranden för att ta dig ett svalkande dopp i havet.

Avstånd
Flygplats 38km | Maspalomas Golf 3km | Meloneras Golf 4km | Anfi Tauro Golf 17km

Golfbanor i närheten

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf Maspalomas golf är den äldsta golfbanan på den södra sidan av… Läs mer

Meloneras Golf

Meloneras Golf Meloneras Golf är enligt oss Gran Canarias bästa golfbana, öppnades under… Läs mer

Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf Ett besök på Anfi Tauro Golf är en upplevelse som… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video