Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hotel Fuerte Marbella
451

Hotel Fuerte Marbella

Är du ute efter ett hotell med bra läge och standard på Costa del Sol kan vi varmt rekommendera Hotel Fuerte Marbella. Här bor du bara ett stenkast från Medelhavet och en hyfsad drive från Marbellas gamla stadsdel där du finner små mysiga torg och smala gränder med växtbeklädda väggar. Hotellet som byggdes 1957 och renoverades 2007 har 263 rum fördelat på 6 våningar. Från standard dubbelrum till suiter, med och utan havsutsikt.

Pooler och sport

Här finns två utomhuspooler varav en värms upp under vinterhalvåret. Det finns en avdelning där du kan få behandlingar och möjlighet att spela paddle-tennis och såklart ägna dig åt vattensporter. Golfbanor finns i mängder kring Marbella och här hjälper vi dig på vägen för att du ska få ett program som passar, men man kan väl säga att här finns något för alla! Speciellt förtjusta är vi i en av de närmsta banorna, Rio Real, som bara ligger 5km från hotellet.

Shopping i Marbella

I Marbella finner du det mesta och en kort promenad från hotellet finner du fina shoppingmöjligheter. Ytterligare ett alternativ, dit du enklast tar dig med taxi, är shoppinggallerian La Cañada som ligger cirka 3 km från hotellet. Här finns det mesta och här är öppet måndag-lördag 10-22. Mer shopping finner du i de lyxiga kvarteren kring Puerto Bañus där de lyxiga märkesbutikerna ligger vägg i vägg. Hit är det cirka 8km.

Marbellas gamla stad – Casco antiguo de Marbella

En kort promenad från Fuerte Marbella finner du Marbellas gamla stadsdel med anor från 1500-talet. Ta sikte på Plaza los Naranjos och du är mitt i smeten. Här finner du mysiga restauranger och historiska sevärdheter. Ska du ut och äta på kvällen är detta ett mycket bra alternativ till den vackra strandpromenaden och de små restaurangerna vid ”Puerto Deportivo”.

Golfbanor i närheten

Rio Real Golf

Rio Real Golf Rio Real Golf är en av de äldsta banorna längs… Läs mer

Los Naranjos Golf Club

Los Naranjos Golf Club Los Naranjos är en klassiker bland svenskar på Costa… Läs mer

Santana Golf

Santana Golf Santana Golf ligger drygt 3 mil väster om Malagas flygplats bara… Läs mer

La Quinta Golf Club

La Quinta Golf Club La Quinta golf club erbjuder 27 hål uppdelat i… Läs mer

La Cala Golf

La Cala Golf Anläggningen La Cala Resort är en av Spaniens största golfanläggningar… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video