Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel
551

Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel

Hotel Faro, a Lopesan Collection eller kort och gott Hotell Fyren som vi säger på svenska ligger med sitt läckra läge precis vid Maspalomas strand och intill just nämnda fyr. Fyren markerar även en tydlig gräns mellan områdena Maspalomas och Meloneras. Dess centrala läge gör att du har gångavstånd till områdets bra restauranger, varierande shoppingutbud och inte minst närheten till den fina stranden. Hotel Faro, a Lopesan Collection är ett premiumhotell i ordets rätta bemärkelse. Här möts du av en vacker panoramavy över havet och vill du inte gå hela vägen ner till havet, kan du istället njuta av ett avkopplande dopp i någon av hotellets pooler.

Vuxna resenärer

Väl värt att poängtera är att hotellet är ett ”adults only recommended hotel” vilket innebär att det finns ingen uttalad åldersgräns, och vi kan inte ta ansvar för att hotellet är helt barnfritt, men hotellet vänder sig till vuxna resenärer. Är ni en barnfamilj är vår rekommendation att ni väljer något av de andra hotellen som vi erbjuder på ön då vi tycker att ni får en bättre helhetsupplevelse.

Takterrass med bästa tänkbara utsikt

Drömmer du däremot om ett hotell i en lugnare miljö och vill bo vid havet har du kommit helt rätt. Hotellet har ingen stor Spa-avdelning att skryta med så som t.ex. Hotel Lopesan Villa del Conde men Hotel Faro, a Lopesan Collection stoltserar istället med en mycket fin utomhuspool på deras takterrass med bästa tänkbara utsikt. Efter att du spelat ett härligt golfvarv och njutit av solens varma strålar på golfbanan är det här en välbehövlig belöning innan kvällens middag väntar. Hotellet har ett gott renommé avseende sitt kök och här finns både buffétrestaurang samt á la carte-restaurang. Här bor du med strandpromenaden precis utanför hotellet och med det fina vädret som ön så oftast erbjuder är en kvällspromenad en upplevelse i sig när solen är på väg ner.

Avstånd
Flygplats 37km | Maspalomas Golf 3km | Meloneras Golf 5km| Anfi Tauro Golf 18km

Golfbanor i närheten

Meloneras Golf

Meloneras Golf Meloneras Golf är enligt oss Gran Canarias bästa golfbana, öppnades under… Läs mer

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf Maspalomas golf är den äldsta golfbanan på den södra sidan av… Läs mer

Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf Ett besök på Anfi Tauro Golf är en upplevelse som… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video