Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Sten NybergBra golfhotell, välskött och kul bana inte för utmanande för medelgolfare. En 4 är motiverat!
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hotel Alicante Golf
451

Hotel Alicante Golf

Hotel Alicante Golf ligger bara 8km norr om centrum av Alicante, på gångavstånd från Playa San Juan. Vill du upptäcka Alicante, bo nära en golfbana och bada i havet är detta det perfekta läget! Känslan är att du bor i stan och här finns ett stort utbud av restauranger, shopping och spårvagnshållplats till Alicante precis utanför dörren.

Här bor du bekvämt i något av hotellets 156 ljusa och fräscha rum med antingen terrass eller balkong och de flesta rummen erbjuder utsikt över golfbanan. Välj mellan standardrum, deluxe eller suite. Vi rekommenderar gärna deluxe-rummen som är något större och har en större balkong utan alltför hög extraakostnad.

Hotellet renoverades under vintern 18-19 sin Spa-avdelning, här finner du inomhuspool, bastu, turkiskt bad och flera behandlingsrum för massage och alla möjliga olika behandlingar med modern teknik. Utomhuspoolen är ej uppvärmd men då Alicante har ett superklimat är den badbar tidigt på våren. Bredvid ligger en padelbana för den som inte kan ligga still.

Golfbanan

Alicante Golf är designad av golflegenden Severiano Ballesteros och ligger bredvid hotellet. Från hotellet har du vacker utsikt över 18:e green. Eftersom banan ligger centralt, kantas den av villor och hotell så här gäller det att hålla tungan rätt i mun för att inte hamna i någons pool eller trädgård. Men bli inte orolig, så smal är den inte! Banan har 6 par 3, 6 par 4 och 6 par 5 hål, så som Seve även designat många andra av sina golfbanor. En stor utmaning ligger i de relativt långa par 3-hålen på banan.

Golfbil ingår som sagt alltid när man spelar här på grund av avståndet mellan vissa hål. Golfanläggningen har fina träningsytor, en rejäl range och 3 olika greener för närspel.

Testa fler banor

Alicante Golf är en trevlig bana. Vill du vidga dina vyer och besöka andra banor kan vi rekommendera tre banor i området. Den närmsta är Bonalba strax söder om Alicante. Det två andra är Font del Llop och Alenda som ligger väster om staden. Givetvis finns det fler men då är det lite längre att åka.

Läget är perfekt för den som vill spela golf i Alicante och vill kombinera sin golf med shopping, uteliv och långa sandstränder.

Golfbanor i närheten

Alicante Golf

Alicante Golf Alicante Golf, designad av golflegenden Severiano Ballesteros. Banan ligger strax norr… Läs mer

Villaitana Golf

Villaitana Golf Villaitana Golf Resort erbjuder två banor av Jack Nicklaus Design. Levante… Läs mer

La Finca Golf Club

La Finca Golf Club La Finca Golf Club är en relativt öppen parkbana… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video